x
Close


Közelgő események

Filmek

A Pókember: Nincs hazaút új játéka a fekete-arany pókszerkó titokzatos új képességéről árulkodik

Doctor Strange megbuherálta a Pókember új jelmezét?

A Pókember: Nincs hazaút új játéka a fekete-arany pókszerkó titokzatos új képességéről árulkodik
  • PublishedJuly 14, 2021

Korábban már láttunk képeket a Pókember: Nincs hazaút három új pókszerkójáról, de az egyik színben és képességben is kilógott a sorból. A képeken egy fekete és arany színben pompázó új jelmezt láttunk, ami sok kérdést hagyott bennünk. Az egyik az, hogy mi az a főhős mellkasán, ami egy amulettet mintáz, és amitől új képességre tesz szert a falmászó. Talán Doctor Strange megtanította a ruhát a varázslatra?

Minap újabb portékák jelentek meg, köszönhetően a Hot Toysnak. Bár sokat nem tudtunk meg a sztoritól, de legalább egy kicsit közelebb kerültünk, hogy mit várhatunk a várva várt folytatástól, amiben állítólag a multiverzum kapuját megnyitják, s Peter Parker nem egy, hanem több gazemberrel kerül összetűzésbe. A jelek szerint nemcsak a hálóvetőt használja fegyverként Parker, de elsajátított néhány varázslatot is, amire valószínűleg a Titkos tanok mestere tanította meg.

A játékokhoz mellékelt hivatalos leírásból sem lettünk okosabbak, de megjegyzést kaptunk arra, hogy a figura „rendkívül részletes kiegészítőkkel, köztük egy kesztyűvel és misztikus pókhálós effektekkel” kerül a boltok polcaira. Erről a bizonyos eszközről a falmászó csuklóján láthatunk képeket. Egyelőre nem tudni, hogy mire képes ez az új ruha, ahogy azt sem erősítették meg, hogy kik lesznek a főellenségek, de egyre biztosabb, hogy valami nagy dologra készülnek a fináléban.

A megszokott állandó szereplők mellett (Peter, MJ, Ned, May néni) több nagy visszatérője is lesz a korábbi Pókember alkotásokból. Jamie Foxx visszatér a filmben Elektróként, aki A csodálatos Pókember 2. rész után visszatér a gazember szerepében. De Alfred Molina is megerősítette, hogy újra felveszi Doctor Octopus karjait, illetve rajtuk kívül pletykálják még, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield, a korábbi két Pókember is visszatér, akárcsak Kirsten Dunst és Emma Stone, előbbi Mary Jane Watson, míg utóbbi Gwen Stacy szerepében.

A Loki utolsó részét ma mutatták be a Diseny+ streamingszolgáltatón, és a következő két Marvel-film, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, valamint az Örökkévalók is kaptak előzetest, szóval várhatóan néhány héten belül begördül az új Pókember előzetese is.

Pókember: Nincs hazaút című filmet december 16-án fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.