Pókember

A Pókember: Idegenben easter-eggjei között kiszúrtátok az újjáépített Bosszúállók Torony épületet?

Egy sasszemű rajongó figyelt fel a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetére, melyben az újjáépített Bosszúállók Torony is szerepelt. Csak nem Norman Osbornra utaltak?

Egy sasszemű rajongó figyelt fel a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetére, melyben az újjáépített Bosszúállók Torony is szerepelt. Csak nem Norman Osbornra utaltak?

A Pókember: Hazatérésből kiderült, hogy Tony Stark egy nagyobb főhadiszállásra cserélte a New York szívében található Bosszúállók Torony néven ismerté vált felhőkarcolót. A film bemutatója óta mennek a rajongói találgatások, hogy ki vehette meg az épületet, és mikor látjuk viszont, hiszen a képregényekben előbb a Fantasztikus Négyes is lakott benne, de egy hihetőbb teória szerint Norman Osborn csapott le a kívánkozó lehetőségre. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Pókember: Idegenben egyik zárójelenetében, mikor Peter rohan, hogy találkozzon MJ-vel, egy hatalmas felhőkarcolón repül át. Lelkes rajongók kielemezték a képsorokat, s feltűnt nekik, hogy a formatervvel már egy korábbi filmben találkoztak. Ha kikockázzuk a jelenetet, akkor tisztán kivehető, hogy a felsőbb szinteken megnyitott Bosszúállók Torony épületén repül át Pókember.

A jelenet után több sem kellett a fanoknak, máris beindultak a találgatások, hogy a Fantasztikus Négyes vagy Norman Osborn kapott is felvezetőt. Amy Pascal nemrég utalt a Baljós Hatosra, mint a Pókember 3. szupergonoszaira, így kézenfekvő lenne, hogy az Osborn vállalaté az épület, s nem a Fantasztikus Négyesé – akik szintén felvezetésre készülnek a Marvel Moziverzumába.

Pókemberrel legközelebb a harmadik részben találkozunk, aminek premierét 2021. július 16-ára tűzte ki a Sony Pictures és a Marvel Studios.

Total
7
Shares
Previous Article
Amy Pascal, Kevin Feige, Tom Holland

Amy Pascal, a Pókember producere a Pókember 3. gonosztevőire utalt volna?

Next Article
Dominic Monaghan

Így néz ki Dominic Monaghan karaktere a Star Wars: Skywalker korában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!