Wide Screen
Image default
Pletykák

A Pókember: Idegenben easter-eggjei között kiszúrtátok az újjáépített Bosszúállók Torony épületet?

Egy sasszemű rajongó figyelt fel a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetére, melyben az újjáépített Bosszúállók Torony is szerepelt. Csak nem Norman Osbornra utaltak?

A Pókember: Hazatérésből kiderült, hogy Tony Stark egy nagyobb főhadiszállásra cserélte a New York szívében található Bosszúállók Torony néven ismerté vált felhőkarcolót. A film bemutatója óta mennek a rajongói találgatások, hogy ki vehette meg az épületet, és mikor látjuk viszont, hiszen a képregényekben előbb a Fantasztikus Négyes is lakott benne, de egy hihetőbb teória szerint Norman Osborn csapott le a kívánkozó lehetőségre.

A Pókember: Idegenben egyik zárójelenetében, mikor Peter rohan, hogy találkozzon MJ-vel, egy hatalmas felhőkarcolón repül át. Lelkes rajongók kielemezték a képsorokat, s feltűnt nekik, hogy a formatervvel már egy korábbi filmben találkoztak. Ha kikockázzuk a jelenetet, akkor tisztán kivehető, hogy a felsőbb szinteken megnyitott Bosszúállók Torony épületén repül át Pókember.

A jelenet után több sem kellett a fanoknak, máris beindultak a találgatások, hogy a Fantasztikus Négyes vagy Norman Osborn kapott is felvezetőt. Amy Pascal nemrég utalt a Baljós Hatosra, mint a Pókember 3. szupergonoszaira, így kézenfekvő lenne, hogy az Osborn vállalaté az épület, s nem a Fantasztikus Négyesé – akik szintén felvezetésre készülnek a Marvel Moziverzumába.

Pókemberrel legközelebb a harmadik részben találkozunk, aminek premierét 2021. július 16-ára tűzte ki a Sony Pictures és a Marvel Studios.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjátékban kiderül, hogy Thanos kudarcot vallott?

Kévés Bence Mihály

Ezeket szúrtuk ki a Marvel kapitány előzetesben

Kévés Bence Mihály

James Gunn senkit sem támaszt fel A galaxis őrzőiben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább