Pókember: Idegenben

A Pókember: Idegenben valószínűleg felvezeti a következő fázis gonoszát

Tony Stark eladta a Bosszúállók Toronyházat a Pókember: Hazatérésben, és már azt is tudni lehet, hogy ki vehette meg Vasembertől az épületet.

Tony Stark eladta a Bosszúállók Toronyházat a Pókember: Hazatérésben, és már azt is tudni lehet, hogy ki vehette meg Vasembertől az épületet.

A Pókember: Hazatérésből tudjuk, hogy Tony Stark megszabadult a Toronytól, aminek kiürítésével Happy Hogen (Jon Favreau) foglalatoskodott a film egészében. A film bemutatója óta találgatnak a rajongók, hogy ki vehette meg az épületet, ki lesz az új tulajdonos, és fontos szerepet játszik-e a Marvel Moziverzum jövőjében az új épület. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Az egyik elmélet szerint a Bosszúállók régi főhadiszállása átalakulhat a képregényekből ismert Baxter Building épületté is, ami történetesen éppen a Fantasztikus Négyes otthonát adja, azonban ez elég valószínűtlen rajongói teória, hiszen mikor a Pókember: Hazatérést bemutatták, akkor még nem lehetett tudni, hogy a Marvel Studioshoz kerülnek a Fantasztikus Négyes jogai. Egy másik alternatíva szerint az Oscorp csapott le az épületre.

Az Oscorp vállalat Norman Osborn tulajdonában áll, így a Bosszúállók: Végjáték és Vasember halála után könnyen elképzelhető, hogy még az új szupergonosz előtt felvezetik nekünk az Oscorpot, ami akár a régóta pletykált Dark Avengers útját is kitaposhatja. Az elmúlt években több erre utaló jelet is kaptunk, de konkrét utalást még láttunk. Mondanunk sem kell, hogy mit jelentene Norman Osborn érkezése, a Zöld manó, az Iron Patriot vagy akár egyszerre, a Dark Avengers is debütálhatna a Marvel Moziverzumban.

Ha hihetünk a Beyond The Trailer YouTube-csatornának, akkor a jövő hónapban érkező Pókember-filmben Norman Osborn végre bejelentkezik a Marvel Moziverzumba. Az elmúlt napokban számos hír kiszivárgott a Pókember: Idegenben folytatásról, sőt, az utolsó előzetes publikálás előtt vált elérhetővé. Bármi is legyen igaz a pletykákból, idő kérdése csak, hogy az Oscorp meddig váratja magát.

A Pókember: Idegenben országos bemutatója július 4-én lesz.

Avengers Tower

Total
1
Shares
Previous Article

Ekkor jelenhet meg a Marvel’s Avengers videojáték

Next Article

További részletek derültek ki az új PlayStation konzolról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!