Wide Screen
Image default
Előzetesek

Kiszivárgott a Pókember: Idegenben utolsó előzetese

Idő előtt bemutatták a Pókember: Idegenben utolsó előzetesét, melyben Pókember megkapja az új fekete-piros jelmezét.

Jó eséllyel valamikor jövő héten hivatalosan is bemutatják a harmadik előzetest a Pókember: Idegenben folytatásból, azonban valakinek sikerült levideóznija a teljes végső kedvcsinálót, amely a korábbi előzetesek jelenetei mellett számos új képsorokat tartalmaz a Marvel Moziverzum 3. fázis befejező részéből.

Eddig soha nem látott jeleneteket kaptunk Molten Man és Hydro-Man gonosztevőkről az új videóban, természetesen Mysterio is fontos szerepet játszik az utolsó előzetesben, aki egy alternatív univerzumból érkezett Nick Fury segítségére, hogy együtt állítsák meg az Elementálokat, de a forgatási képeken MJ és a falmászó „városnéző” kalandjáról is bevágtak pár snittet, és ugyan Tony Stark már nincs köztünk, de újabb utalást kaptunk Vasemberre, mikor az egyik jelenetben Happy Hongan a Stark Industries repülőjén átnyújtja az új fekete-piros jelmezt Peternek.

A Pókember: Idegenben országos bemutatója július 4-én lesz.

Még több a témában...

Megerősítették, hogy mikor játszódik a Pókember: Idegenben

Kévés Bence Mihály

Amerika kapitány: Polgárháború a kulisszák mögül

A Végtelen háború rendezője reméli, hogy Thanos lesz az új Darth Vader

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább