Főoldal Filmek A Penge sztorijáról és főgonoszáról osztottak meg pletykákat
Filmek

A Penge sztorijáról és főgonoszáról osztottak meg pletykákat

Izgalmas új irányba viszik a Penge történetét.

321
Penge
Forrás: Marvel

Lassan öt éve lesz annak, amikor a Marvel Studios 2019 nyarán bejelentette, hogy Penge is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz, de eddig még nem láttuk, csak hallani lehetett Mahershala Ali karakterét az Örökkévalók stáblista alatti jelenetében. Többször nekifutottak már a projektnek, de valami mindig közbeszólt.

A legutolsó információ az, hogy az eddigi forgatókönyvet a kukába dobták, és teljesen újraírták a sztorit. Minap új pletykát olvashattunk a filmről, miszerint a reboot teljesen új irányt vett, és kezdhetünk bizakodni. A nagy hollywoodi bennfentes hírében álló DanielRPK osztott meg részleteket a projektről, aki azt állítja, hogy a filmben Mia Goth alakítja a gonosz Lilithet, aki megpróbálja elrabolni Penge lányát, hogy létrehozzon egy halhatatlanokból álló vámpír-sereget.

Lilith a pletykák szerint az Ebony Pengét is használni fogja, mert kiderült, hogy a Kit Harington által alakított Dane Whitman (aki később Fekete Lovag lesz, és ugyanezt a fegyvert forgatja) nem tér vissza.

Nagyon érdekes, hogy a film központi szereplője Penge lánya, mivel Brielle Brooks csak 2022-ben debütált a képregényekben. Ha hinni lehet a mostani pletykának, akkor a Marvel Moziverzum teljesen egyedi megközelítést alkalmaz. Egyfelől kockázatos lehet, de a lehető legjobb kezekben van Penge. A főszereplőt továbbra is Maherhsala Ali alakítja.

Eredetileg Bassam Tariq rendezte volna a filmet, de ütemezési problémák miatt át kellett adnia a stafétabotot. A helyére Yann Demange ugrott be, így most a Lovecraft Country és A kokainkölyök rendezőjével az élén érkezik a Penge. A forgatókönyv legújabb változatán pedig Michael Green dolgozik, aki az elmúlt években olyan sikerfilmeken dolgozott, mint például a 2017-es nagysikerű Logan – Farkas vagy a Szárnyas fejvadász 2049. De emeljük ki, hogy voltak mellélövései is, ő jegyezte Ryan Reynolds sokat kritizált A zöld lámpás című filmjét.

A Penge eredeti szereplőgárdáját erősíti még Delroy Lindo, Aaron Pierre és Milan Ray is, de a jelentős csúszás miatt nehéz megmondani, hogy még mindig így van-e, vagy már távoztak. A forgatásnak eredetileg 2022 novemberében kellett volna elkezdődnie, mielőtt kreatív átalakításba kezdett a stúdió.

A Penge a jelenlegi tervek szerint 2025. november 7-én kerül a mozikba.

Penge
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Venom - Az utolsó menet
Előzetesek

A Venom – Az utolsó menet előzetese magyar szinkronnal is nagyon szórakoztató lett

Már magyar szinkronnal is elérhető a Venom - Az utolsó menet első...