Főoldal Filmek A Paramount teljesen átrendezte a naptárat: változás a Mission: Impossible 7., Top Gun: Maverick, a Star Trek 4. és a Kígyószem bemutatóinál is
Filmek

A Paramount teljesen átrendezte a naptárat: változás a Mission: Impossible 7., Top Gun: Maverick, a Star Trek 4. és a Kígyószem bemutatóinál is

A Paramount Pictures újabb filmeket tolt el.

332
Mission: Impossible 7.
Forrás: Paramount Pictures

Alig kezdődtek meg a mozik újranyitása a világban, a Paramount Pictures nem bízik a véletlenben, ezért a júliusra kitűzött Top Gun: Maverick bemutatóját egy biztosabb, távolabbi időpontra tolta. Nem volt ennyire derűlátó a Tom Cruise nevével fémjelzett Mission: Impossible franchise hetedik részével, arra ugyanis újabb egy évet kell várnunk.

Az Egyesült Államokban már egészen jó a helyzet, áprilisban és májusban fokozatosan nyitják meg a mozikat a rajongók előtt, így mondhatni, lassan elhárult az akadálya, hogy nagy blockbustert mutassanak meg a tengerentúlon. A helyzet nem annyira kedvező Európában és a világ más pontjain. Bár úgy tűnhet, hogy túl vagyunk a nehezén, és az előttünk álló időszakban mehetünk majd moziba, a Paramount Pictures kivár most. A Deadline értesülései szerint a stúdió nem kockáztatja meg egyik nagy film bemutatóját sem, ezért teljesen átalakították a naptárt.

A függetlenség napján, azaz július 4-én szerették volna bemutatni a Top Gun második részét, de a régóta várt folytatás csak november 19-én kapja meg az engedélyt a felszállásra, amivel Tom Cruise másik nagy kasszasikere, a Mission: Impossible 7. rész teljesen kikerült az idei naptárból. A filmet november 19-én szerették volna bemutatni, de csak 2022. május 27-én fogják. Véletlenül pont arra a Memorial Day ünnepi hosszú hétvégére került, amikor a franchise első, illetve második részét bemutatták 1996-ban és 2000-ben. A Mission: Impossible 8. így 2022-ről 2023. július 7-ére került.

Top Gun: Maverick

A Joseph Kosinski által rendezett Top Gun így egy időben kerül bemutatásra az HBO Maxra érkező King Richard című filmmel, aminek legnagyobb sztárja Will Smith lesz. Ethan Hunt új kihívóra talált, ezúttal a Keanu Reeves főszereplésével forgatott John Wick 4. részével kerül összetűzésbe, de alighanem a Lionsgate el fogja tolni a premiert a forgatási munkálatok miatt.

Noha a két legnagyobb cím bemutatóját a Paramount eltolta, addig a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek októberi premierjét július 23-ára hozta. További fontos változtatások a naptárban: A Chris Pratt sztárral bejelentett Dungeons and Dragons bemutatója 2023. március 3-ára került, és egy cím nélküli új Star Trek-filmet is bejegyeztek 2023. június 9-ére, bár az nem világos, hogy a Star Trek: Mindenen túl folytatása lesz, vagy egy teljesen új film.

A Paramount Pictures teljes naptára az elkövetkező három évre:

  • Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek korábban 2021. október 22., és most 2021. július 23.
  • Jackass, korábban 2021 szeptember 3., és most 2021. október 22.
  • Top Gun: Maverick, korábban 2021. július 2., és most 2021. november 19.
  • Mission: Impossible 7, korábban 2021 november 19., is és most 2022. május 27.
  • Untitled Bee Gees bemutatója 2022. november 4.
  • Dungeons & Dragons, korábban 2022. május 27., és most 2023. március 3.
  • Cím nélküli Star Trek bemutatója 2023. június 9.
  • Mission: Impossible 8, korábban 2022. november 4., és most 2023. július 7.
  • The Shrinking of Treehorn bejelentve 2023. november 10.
  • Cím nélküli Ryan Reynolds/John Krasinski film bejelentve 2023. november 17.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Trek
Filmek

Az Andor rendezőjével készül az új Star Trek

Mondjuk a részleteket, hogy mit lehet tudni a fejlesztés alatt álló új...

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Filmek

A Mission: Impossible Leszámolás után biztonsági kockázatnak minősítette a mesterséges intelligenciát Joe Biden

A Mission: Impossible a mesterséges intelligencia veszélyeire hívta fel az amerikai elnök...