Főoldal Filmek A légikísérő készítője dolgozik a Star Trek 4. forgatókönyvén
Filmek

A légikísérő készítője dolgozik a Star Trek 4. forgatókönyvén

Felcsillant egy remény, hogy még elkészülhet a Star Trek 4.

381
Star Trek

A Variety jelentése szerint Steve Yockey, akit leginkább a Kaley Cuoco főszereplésével készült A légikísérő című Max-sorozat produkciójáról ismerhetünk, egy, a projekthez közelálló bennfentes jelentése szerint a Star Trek 4. forgatókönyvén dolgozik. A Paramount Pictures többször is törölte a projektet, de úgy tűnik, hogy teljesen még nem mondtak le a filmről.

A Star Trek 4. már több változaton is átesett, többek között egy olyan ötlet is felmerült, amelyben a Chris Pine által alakított James T. Kirk visszautazott volna az időben, hogy találkozzon apjával, akit Chris Hemsworth alakít. A forgatókönyv korábbi változatain Lindsey Beer (Sierra Burgess egy lúzer) és Geneva Robertson-Dworet (Marvel Kapitány) dolgoztak.

A rendezői feladatokra a WandaVízió rendezőjét szemelték ki, de végül Matt Shakman visszalépett, és helyette A Fantasztikus Négyes lett a befutó.

A 2016-os Star Trek: Mindenen túl folytatását korábban a Paramount Pictures 2022-es befektetői napján jelentette be J.J. Abrams producer. A producer és rendező készítette az újraélesztett franchise első részét. Hivatalos bejelentés még nincs, de tegyük fel, hogy sínre kerül a negyedik rész, akkor várhatóan Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldaña, Simon Pegg és John Cho visszatérnek.

A folytatás mellett Quentin Tarantino és Noah Hawley neve is felmerült, hogy rendeznek egy-egy filmet ebben az univerzumban, de ötletelés szintjén egyik projekt sem lépett túl. Hawley inkább egy élőszereplős tévésorozatot választott.

A Stark Trek 4. az úgynevezett “Kelvin idővonalon” játszódott volna, amelyen James T. Kirk kapitány szerepében Chris Pine látható. A reboot a 2009-es Star Trek című filmmel kezdődött. A filmsorozat egy alternatív folytonosságban játszódik, amelyben Kirk apját fiatalon megöli egy időutazó romulán, és ezzel létrehoz egy másik idővonalat. Ettől kezdve a Föderáció jeles képviselőinek élete a feje tetejére áll.

Star Trek 4

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Trek
Filmek

Az Andor rendezőjével készül az új Star Trek

Mondjuk a részleteket, hogy mit lehet tudni a fejlesztés alatt álló új...

Star Trek
Filmek

A Star Trek következő filmjét a WandaVision rendezője, Matt Shakman forgatja

A nagysikerű Disney+ sorozat rendezője készíti az új űrutazást.