x
Filmek

Tarantino mégsem készít Star Trek-filmet

Mégsem ez lesz a legendás rendező búcsúfilmje.

Tarantino mégsem készít Star Trek-filmet
  • Publisheddecember 17, 2019

Mégsem ez lesz a legendás rendező búcsúfilmje.

Quentin Tarantino már évek óta gyakran beszél arról, hogy a tizedik lesz az utolsó mozifilmje. Ez persze nem azt jelenti, hogy a direktor végleg visszavonul a tartalomgyártásról, azt is kifejtette korábban, hogy szívesen írna könyveket, színdarabokat. Tarantino egyébiránt nagy Star Trek-rajongó hírében áll, és úgy tűnt, hogy az utolsó filmje merőben más lesz, mint az eddigiek, ugyanis franchise filmet készíthet az 56 éves alkotó. Nemrégiben azonban így nyilatkozott:

Valószínűleg nem én készítem a következő Star Treket, bár fontos kiemelni, hogy hivatalosan soha nem is volt szó erről.

Tarantino azt is elmondta, hogy a Volt egyszer egy Hollywood forgatása alatt volt olyan pillanat, mikor úgy érezte, hogy nem várja meg a tizedik filmet a visszavonulással.

Fura mód úgy éreztem, hogy ez lehet az utolsó. Úgy tűnt, hogy ez az a “nagy” film, amellyel el kell búcsúznom. Meg is fordult a fejemben, hogy talán valami mást kellene előbb csinálnom, utána viszont rádöbbentem, hogy azért az univerzum mégsem körülöttem forog. Az is közrejátszott ebben a döntésben, hogy amennyiben ez a film félresikerül, az minden korábbi munkámat idézőjelbe tette volna.

A Star Trek-rajongóknak sem kell azonban szomorkodniuk, a CBS platformjára ugyanis hamarosan érkezik a Jean-Luc Picard karakterét középpontba állító sorozat, valamint itt látható a Star Trek: Discovery is.

Written By
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.