Elkészülhet a Fűrész 10

Jöhet a tizedik borzongás!

A Fűrész-franchise még a 2000-es évek elején indult, és csavaros történetével sokáig fenn tudta tartani a rajongók érdeklődését. Azonban az utóbbi időszakban már rohamosan esett a filmek népszerűsége, a stúdió azonban bízik a sorozatban, ugyanis a hírek szerint hamarosan jöhet a tizedik rész is. Előtte persze még persze jön a Spiral: From the Book of Saw. A hírek szerint egyébként James Wan visszatérhet a tizedik részre, ő a franchise eddigi összes filmjéből kivette a részét producerként.

A korábban említett Spiral egyébként egy különös spin-off lesz, olyan remek színészekkel, mint Samuel L. Jackson, Chris Rock és Max Minghella, a történet pedig sok évvel az eredeti filmek eseményei után fog játszódni. Nagyon úgy néz ki, hogy a Linonsgate annyira bízik ebben az alkotásban, hogy ezzel ágyazna meg a fősodor folytatásának is. Ez egy markánsan más stílusú és történetvezetésű film lehet, nagy esély van azonban arra, hogy a Fűrész 10 már visszatérhet az eredeti alkotások csavaros történetéhez.

A Spiral előzeteséből valóban úgy tűnik, hogy kicsit másfajta horrorral térnek vissza a készítők. Ezzel kapcsolatban Chris Rock korábban úgy fogalmazott, hogy bár tetszettek neki a korábbi Fűrész-filmek, de hiányolta belőle a humort, ezért a rebootba belecsempésztek egy kis viccet is. De nem ez lesz az egyetlen csavar, hiszen a Kirakós néven ismert sorozatgyilkos főként a rendőrökre pályázik majd. Chris Rock detektívje mellett a veterán rendőrt Samuel L. Jackson alakítja, míg Max Minghella a zöldfülű újoncot játssza.

Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

Valahogy a Disney tényleg készített egy működő, igazi fénykardot, amit megvásárolhatunk majd

Next Article
Mission: Impossible 7.

A Paramount teljesen átrendezte a naptárat: változás a Mission: Impossible 7., Top Gun: Maverick, a Star Trek 4. és a Kígyószem bemutatóinál is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!