Főoldal Filmek Elkészülhet a Fűrész 10
Filmek

Elkészülhet a Fűrész 10

Jöhet a tizedik borzongás!

186

A Fűrész-franchise még a 2000-es évek elején indult, és csavaros történetével sokáig fenn tudta tartani a rajongók érdeklődését. Azonban az utóbbi időszakban már rohamosan esett a filmek népszerűsége, a stúdió azonban bízik a sorozatban, ugyanis a hírek szerint hamarosan jöhet a tizedik rész is. Előtte persze még persze jön a Spiral: From the Book of Saw. A hírek szerint egyébként James Wan visszatérhet a tizedik részre, ő a franchise eddigi összes filmjéből kivette a részét producerként.

A korábban említett Spiral egyébként egy különös spin-off lesz, olyan remek színészekkel, mint Samuel L. Jackson, Chris Rock és Max Minghella, a történet pedig sok évvel az eredeti filmek eseményei után fog játszódni. Nagyon úgy néz ki, hogy a Linonsgate annyira bízik ebben az alkotásban, hogy ezzel ágyazna meg a fősodor folytatásának is. Ez egy markánsan más stílusú és történetvezetésű film lehet, nagy esély van azonban arra, hogy a Fűrész 10 már visszatérhet az eredeti alkotások csavaros történetéhez.

A Spiral előzeteséből valóban úgy tűnik, hogy kicsit másfajta horrorral térnek vissza a készítők. Ezzel kapcsolatban Chris Rock korábban úgy fogalmazott, hogy bár tetszettek neki a korábbi Fűrész-filmek, de hiányolta belőle a humort, ezért a rebootba belecsempésztek egy kis viccet is. De nem ez lesz az egyetlen csavar, hiszen a Kirakós néven ismert sorozatgyilkos főként a rendőrökre pályázik majd. Chris Rock detektívje mellett a veterán rendőrt Samuel L. Jackson alakítja, míg Max Minghella a zöldfülű újoncot játssza.

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

GTA VI
BREAKINGJátékok

Hivatalos: itt a Grand Theft Auto VI előzetese

A Rockstar nagy sikerű nyitott világú játékának folytatása 2025-ben érkezik.

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Godzilla x Kong: The New Empire
Filmek

A Godzilla x Kong: The New Empire előzetesében miért pink Godzilla?

A Barbie-láz hatására Godzilla is rózsaszínű lett, vagy miért váltott színt a...