Spiral

Előzetest kapott a Chris Rock és Samuel L. Jackson főszereplősében készült Fűrész-reboot, a Spiral

Egy nappal azután, hogy kiszivárgott a Spiral előzetese, végre hivatalos formában is megnézhetjük a Fűrész-rebootjának első ízelítőjét.

Egy nappal azután, hogy kiszivárgott a Spiral előzetese, végre hivatalos formában is megnézhetjük a Fűrész-rebootjának első ízelítőjét.

Mikor bejelentették a Fűrész-rebootot, s hangot adtak, hogy Chris Rock kapta a film egyik főszerepét a produceri feladatok mellett, többen azon kezdtek tanakodni, hogy mindez mit jelent a franchise jövőjére nézve, nemcsak rebootot kap, hanem a korábbi részekkel ellentétben egy egészen más megközelítésből filmesítik meg a Fűrész könyveket ezúttal.

A most bemutatott előzetesből valóban úgy tűnik, hogy kicsit másfajta horrorral térnek vissza a készítők. Ezzel kapcsolatban Chris Rock korábban úgy fogalmazott, hogy bár tetszett neki a korábbi Fűrész-filmek, de hiányolta belőle a humort, ezért a rebootba belecsempésztek egy kis viccet is. De nem ez lesz az egyetlen csavar, hiszen a Kirakós néven vált híressé sorozatgyilkos főként a rendőrökre pályázik majd. Chris Rock detektívje mellett a veterán rendőrt Samuel L. Jackson alakítja, míg Max Minghella a zöldfülű újoncot játssza. Miközben egyre mélyebbre ásnak a város sötét múltjában, kiderül, hogy több szempontból is személyes üggyé válik a rejtélyes gyilkosságok felderítése, hiszen Banks is érdekelt benne, sőt, maga is játékba kerül.

Brutalitásból ezúttal sem lesz hiány, legalábbis az első képsorokból ez derült ki, noha a főszereplőkön kívül Kirakóst nem fedték fel, csak néhány fűrészt láttunk, így akár még azt is el tudjuk képzelni, hogy ezúttal is csak egy lelkes követője áll a kegyetlen gyilkosságok hátterében.

A Spiral bemutatója május 15-én lesz a tengerentúlon.

Total
10
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

Szokás szerint megmutatták, hogy hogyan készült a Star Wars: Skywalker kora látványvilága

Next Article

Az új Batman játék reboot lesz?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!