Főoldal Filmek A Netflix kitűzte a Tőrbe ejtve 2. premiernapját, mellé kaptunk egy képet tele sztárokkal
Filmek

A Netflix kitűzte a Tőrbe ejtve 2. premiernapját, mellé kaptunk egy képet tele sztárokkal

Végre meg van a dátum, mikor tér vissza Benoit Blanc detektív.

594
Tőrbe ejtve
Forrás: Netflix

A Netflix ma végre bejelentette, hogy a régóta várt Tőrbe ejtve folytatása, Az üveghagyma alcímet viselő filmet az ünnepek alatt, azaz december 23-án fogják műsorra tűzni. Az első képeket és a cselekmény szinopszisát is megosztották, és egy kicsit többet elárultak arról, hogy a sztárszereplők kiket játszanak majd Daniel Craig visszatérő Benoit Blanc detektívje mellett.

Az üveghagyma cselekménye úgy kezdődik, hogy a tech-milliárdos Miles Bron (akit Edward Norton alakít) meghív egy sor furcsa és titokzatos barátot a magánszigetére. Természetesen nem telik el sok idő, mire valakire holtan találnak, és a társaság Blanc-t hívja az ügy megoldására.

Az első közzétett képen a szereplők egy vacsoraasztal körül ülnek, Bron az egyik végén, Blanc pedig a másik végén. Szintén látható – bár az ő karaktereiket még nem fedték fel – Dave Bautista, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr, Jessica Henwick, Madelyn Cline és Kate Hudson.

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma

Rian Johnson író és rendező szerint ezek a karakterek többet kihoznak majd Blancból, mint amit a rajongók az első filmben láttak. “Határozottan egy kicsit jobban megismerhetjük őt” – fogalmazott Johnson.

Az elsőben, a film struktúrája miatt Marta és Ana de Armas karaktere nagyon is a főszereplő volt. Nagyjából Blanc volt a fenyegetés.

Már csak a történet szerkezetét tekintve is ő volt az antagonista, mert még akkor is aggódtál, amikor egyre közelebb kerültek egymáshoz [a karakterek], hogy el fogja kapni a lányt, és a végén át kell adnia őt.

Blanc tehát mindig kívül állt a főszereplőnk szféráján, és az első filmben egy kicsit rejtélyesebb volt. Míg ebben Blanc meghívást kap egy szigetre, erre a rejtélyes gyilkosságra. Ezekkel az emberekkel ismerhetjük meg, és az ő szemével látjuk ezt a világot.

Rian Johnson

A Netflix még idén januárban 450 millió dollárért megvásárolta a Tőrbe ejtve két folytatását – tehát Az üveghagymát és egy be nem jelentett harmadik filmet. A Tőrbe ejtve 2. hivatalos címét júniusban fedték fel, miközben a folytatásról először 2020 elején olvashattak a rajongók, miután olyan pletykákat olvashattunk, hogy Johnson már a folytatás forgatókönyvén dolgozik. Később megerősítették, hogy érkezik a második rész Daniel Craig főszereplésével, ezután pedig lecsapott rá a legnagyobb streaming szolgáltató, a Netflix.

A filmet korlátozott ideig a mozikban is be fogják mutatni az Egyesült Államokban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmkritikák

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley kritika

Ártalmatlan lett a nagyszájú zsaru legújabb bevetése.

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley után jöhet az 5. rész?

Júliusban érkezik a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley.