Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Netflix dokumentumfilmjével beleshetünk a Vaják kulisszái mögé

Megnézhetjük, hogyan készült a sorozat.

A 2010-es éveket tévés fronton egyértelműen az HBO, azon belül is a Trónok harca uralta. George R.R. Martin története fantasztikus köntösben elevenedtek meg a képernyőn, így nem meglepő, hogy minden héten több tízmillió néző követte nyomon a legfrissebb epizódokat. Az sem véletlen, hogy a többi szolgáltató elirigyelte az HBO diadalmenetét, így mindenki elkezdte keresni a saját nagyszabású fantasyjét. Az Amazon jön majd a Gyűrűk urával, a Netflix pedig a Vajákkal szállt be a harca.

A Henry Cavill főszereplésével készült sorozatot nagyrészt pozitívan fogadták a rajongók, bár a kritika nem szerette feltétel nélkül Lauren Schmidt Hissrich szériáját. A Netflixet azonban ez különösebben nyilván nem hatotta meg, főleg annak tekintetében, hogy a produkció nézettségi rekordot állított fel a platformon. Be is rendelték a második évadot, amelynek el is indult a forgatása, azonban a koronavírus-járvány itt is közbeszólt, egészen nyár végéig le kellett állniuk a kameráknak. Így a hírek szerint legjobb esetben 2021 második felében érkezhetnek az új részek.

A Netflix a várakozást enyhítendő most egy dokumentumsorozattal jelentkezett, mely nyolc részben mutatja be, hogy hogyan is készült el a nagyszabású sorozat. A streamingszolgáltató leírása szerint tematikailag elkülönülnek a részek, így időről-időre akár önmagukban is élvezhetőek.

Ezeken felül egyébként a Netflix nemrégiben bejelentette, hogy egy a jelenlegi történet előtt több mint 1000 évvel játszódó előzménysorozat is készül.

Még több a témában...

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Kévés Bence Mihály

A Netflix berendelte Zack Snyder rendezőtől az Army of the Dead előzményét és egy animációs sorozatot

Kévés Bence Mihály

A Netflix elhalasztotta a Chadwick Bosemannel készült filmjük hétfői sajtóeseményét

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat