Főoldal Sorozatok Augusztusban folytatódhatnak a Vaják második évadának munkálatai
Sorozatok

Augusztusban folytatódhatnak a Vaják második évadának munkálatai

A népszerű Netflix-sorozat forgatása is leállt a vírushelyzet miatt, ám hamarosan újra foroghatnak a kamerák.

446

Nagy sikert aratott tavaly májusban a Vaják című sorozat, a széria többnyire pozitív kritikákat kapott, nézettségben pedig gyakorlatilag a streaming-szolgáltató összes korábbi rekordját megdöntötte. Nem is volt tehát kérdés, hogy elkészülhet-e a folytatás, a Netflix hamar berendelte a sorozat második évadát, sőt nem hivatalos információk szerint már a harmadik évad elkészülése is szinte biztos. Lauren Schmidt Hissrich, a széria showrunnere egyébként korábban elmondta, hogy ő hét évadosra tervezi a sorozatot, hiszen hatalmas terjedelmű a feldolgozandó irodalmi alapanyag. A folytatás munkálatai el is kezdődtek menetrend szerint, ám a koronavírus-járvány itt is közbeszólt, le kellett állítani a főként Nagy-Britanniában zajló forgatást (az első évadot jórészt egyébiránt hazánkban vették fel).

A járványügyi helyzet mérséklődésével azonban a szigetországi korlátozások is fokozatosan enyhülnek, először a Guardian számolt be arról, hogy a bátrabbak akár már júliusban újraindíthatják a forgatásokat (a lap egyébként valószínűsítette, hogy streaming-szolgáltatók fognak először lépni). A Vaják-sorozat tekintetében mindig jól értesült Redanian Intelligence most azt állítja, hogy egészen pontosan augusztus 3-án kezdhetnek forogni a kamerák, a munkálatok pedig decemberig, esetleg jövő januárig tarthatnak.

A Henry Cavill, Freya Allan és Anya Chalotra főszereplésével készülő sorozat Geralt, a Vaják körül forog, aki amellett hogy zsoldért szörnyekre vadászik, igyekszik beteljesíteni a végzetét, mely az Allan által játszott Cirihez köti őt.

A tervek szerint 2021-ben mutatták volna be a Vaják második évadát, ám azt egyelőre nem tudjuk, hogy a Netflix a vírushelyzet miatt módosít-e ezen a dátumon.

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...