x
Close


Közelgő események

Sorozatok

A Ms. Marvel legújabb forgatási fotóin Iman Vellani megmutatta Kamala Khan szupererejét

Kamala Khan bedurvult a sorozat forgatás utolsó napjaira.

A Ms. Marvel legújabb forgatási fotóin Iman Vellani megmutatta Kamala Khan szupererejét
  • PublishedJune 19, 2021

Annak ellenére, hogy már befejezték a Ms. Marvel című Disney+ sorozat forgatását, néhány újonnan felbukkant forgatási fotón szemügyre vehetjük Iman Vellani karakterét harc közben, miközben Kamala Khan szupererejét használja egy eddig ismeretlen ellenséggel szemben. Ms. Marvel képessége, hogy képes megnyújtani végtagjait.

A sorozat forgatása még tavaly szeptemberben kezdődött és egészen májusig eltartottak a munkálatok, amikor is Thaiföldön az utolsó képkockát is filmre vették. Több forgatási képet is kaptunk a Disney+ sorozatról, illetve a Disney+ promóciós videójában a házilag barkácsolt jelmezt is láttuk, később pedig a képregényhű jelmezről is lehullt a lepel. A legújabb fotókon is ezt az új jelmezt viseli, miközben szuperképességét is megvillantja a Marvel legújabb tinihőse. Természetesen ezt később vizuális effektekkel fogják majd felerősíteni ezt a képességet.

Sajnos ezekből a képekből nem lehet megmondani, hogy milyen kontextusból ragadták ki őket, így abban sem lehetünk biztosak, hogy a rendőrök lőnek Kamalára, vagy esetleg egy másik titokzatos fenyegetésre nyitottak tüzet a rend őrei.

A Marvel Studios csak most fogja bemutatni ezt az új karaktert, így még nem került sor Ms. Marvel szuperképességének bemutatására a Marvel Moziverzumban, éppen ezért nem világos, hogy esetleg tervben van-e az Embertelenek bemutatása a sorozatban. Korábban már olvashattunk olyan pletykákat, miszerint ez lehet a helyzet, de eddig semmi konkrétumot nem láttunk, ami arra utalt volna, hogy valóban sor fog kerülni erre.

A sorozat utolsó epizódjait a távoli Keleten forgatták, és a kétszeres Oscar-díjas Sharmeen Obaid-Chinoy irányította ennek a két epizódnak a forgatását, míg a másik négy részen Adil El Arbi, Billal Fallah és Meera Menon dolgozott, miközben a showrunner szerepére Bisha K. Ali szerződött. Premierdátumot még nem kapott a sorozat, de az már biztos, hogy még az idei évben bemutatják a Disney+ streamingszolgáltatón.  

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.