Ms. Marvel

Megmutatták az első jeleneteket a Ms. Marvel Disney+ sorozatból

Ms. Marvel is bemutatkozott.

A Marvel Studios éjjel egy rövid kis werkvideót villantott a Marvel legújabb szuperhőséről, ami mindössze arra volt elegendő, hogy megmutassák nekünk a főhős új jelmezét – ami egyelőre eltér attól, amit láttunk a képregényekben vagy a Marvel’s Avengers című videojátékban, de legalább mozgásban is látjuk Iman Vellani karakterét.

Nagyon sok izgalom övezi a Ms. Marvel tévésorozatát, nem utolsó sorban azért, mert ő most a Marvel egyik legnépszerűbb szereplője. Kamala Khan bemutatkozása sok szempontból is fontos lehet, hiszen nagyobb diverzitást kap a Marvel Moziverzum, valamint a karakter kiemelt szerepet kap a jövőben. Joggal tehetjük fel a kérdést, hogy miért? A válasz pedig pofonegyszerű, Kamala Khan is egy nagy rajongó, imádja a Bosszúállókat, felbomlásuk után ő segített újra egyesíteni a Föld legnagyobb hőseit.

Ne feledjük azt sem, hogy a képregényekben Ms. Marvel egy Inhumans (Embertelen), szóval ez azt is jelenti, hogy a Marvel így szeretné visszahozni az Emberteleneket, miután néhány éve már próbálkozott a Netflix a bemutatásukkal, ám megbukott a projekt.

A sorozatot jelenleg Atlantában forgatják, ahogy arról kaptunk néhány hete forgatási képeket is, most pedig a fenti videóban már kész jeleneteket is látunk a Disney+ sorozatából. A kulisszák mögötti videóban nemcsak a főszereplőt, hanem a sorozaton dolgozó producereket és Kevin Feige-t is halljuk mesélni a karakterről, de ami sokkal fontosabb, hogy a Disney megerősítette, hogy 2021 év végén érkezik a sorozat a platformra.

Total
2
Shares
Previous Article
Fantasztikus Négyes

Jon Watts rendezővel új Fantasztikus Négyes-filmen dolgozik a Marvel Studios

Next Article
Christian Bale

Kevin Feige megerősítette, hogy kit játszik Christian Bale a Thor: Love and Thunder folytatásban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!