Főoldal Filmek A mozifilm miatt rövidebb lehet A Mandalóri 4. évada
Filmek

A mozifilm miatt rövidebb lehet A Mandalóri 4. évada

A mozifilm mellett készül A Mandalóri 4. évada egy kis csavarral.

2k
The Mandalorian
Forrás: Star Wars

Ha hihetünk egy új pletykának, akkor a Disney+ A Mandalóri című sorozatának 4. évada még mindig készül, de rövidebb epizódszámmal fog büszkélkedni, és ennek a mozifilm az oka. A fináléra a The Mandalorian & Grogu című filmben kerül sor, amit múlt héten jelentett be a Lucasfilm.

Kedden a Lucasfilm bejelentette, hogy a korábban megjelent menetrendben szerepel egy teljesen új Star Wars-film a The Mandalorian & Grogu címmel. A bejelentés után a rajongók aggodalmuknak adtak hangot, hogy ezzel lemondhatnak A Mandalóri 4. évadáról, ami nagy kár lenne, ugyanis Jon Favreau már megerősítette, hogy elkészültek a forgatókönyvvel tavaly.

Külföldi lapok arról értesültek, hogy jelenleg is aktívan dolgoznak a sorozat forgatókönyvén, és a Bespin Bulletin úgy tudja, hogy az eredeti tervek szerint a forgatás a jövő hónapban kezdődött volna. A helyzet azóta megváltozott, bár bennfentesek továbbra is szilárdan hisznek abban, hogy még idén elkezdődhet a forgatás.

A Making Star Wars arról írt, hogy egyszerre dolgoznak A Mandalóri és a The Mandalorian & Grogu történetén. “Az egyik koncepcióról kiderült az, amire egyelőre tekintsünk pletykaként, hogy a terv szerint hat epizódot csinálnak a Mandóból [a negyedik évadból], és a finálét, a sorozat kétrészes nagy fináléjából csinálják a mozifilmet” – árulta el az oldal.

Ne vegyük készpénznek azt a kijelentést, hogy a fináléból csinálnak egy mozifilmet, mert gondoljunk csak azokra, akik nem követték figyelemmel a Disney+ sorozatát, a Disneynek rájuk gondolnia kell. Sokakban megfordult a gondolat, hogy mi lesz azokkal, akik nem követték a sorozatokat, ők nem fogják érteni a filmet? Nagy hiba lenne a stúdiótól, és ebben a nehéz helyzetben nincs szükség újabb botrányra.

A legjobb megoldás az lehet, hogy Jon Favreau eredeti ötletét kibővítik egy kétórás filmmel, amit az új és régi rajongók egyaránt értenek majd. A film megállja helyét majd a filmvásznon önálló kalandként, a sorozatokkal együtt pedig egy nagy kerek egész történetet tesz ki.

The Mandalorian
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

17 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?

Az akolitus
Előzetesek

A titokzatos Sith nagyúr kap főszerepet Az akolitus új előzetesében

Az akolitus új előzetesében hallhatjuk és többet láthatunk a Sith mesterből.