Főoldal Filmek A Mortal Kombat trailer lett minden idők legtöbbet megtekintett vérrel átitatott előzetese
Filmek

A Mortal Kombat trailer lett minden idők legtöbbet megtekintett vérrel átitatott előzetese

Egy rekordot már felállított az új film.

448
Mortal Kombat

A Warner Bros. múlt héten bemutatta a Mortal Kombat videojáték alapján készült mozifilm első előzetesét. A trailer nagyot ment, az első héten csaknem 116 millióan tekintették meg az erőszakban bővelkedő videót. Ezzel a megtekintéssel olyan filmeket utasított maga mögé, mint a Logan – Farkas vagy a Deadpool 2.

Rendkívül pozitív fogadtatásban részesült az adaptáció első kedvcsinálója. A franchise legnagyobb kritikusai is elismerősen nyilatkoztak kedvenceik élőszereplős alakjairól, valamint a trailer hangulatáról. A készítők korábban már utaltak rá, hogy véres, erőszakos és kivégzésekben sem szenved hiányt a film, de ennyire brutális filmre talán senki sem számított.

A Deadline úgy tudja, hogy az egyik legnagyobb múlttal bíró videojáték szerelmesei olyan jól fogadták az előzetest, hogy egy hét leforgása alatt 116 millión tekintették meg. Optimistán várhatja az áprilisi bemutatót a Warner Bros. és a New Line Cinema, de nem szabad elhamarkodottan ítélni. Az elmúlt években sok nagyszerű előzetest kaptunk, majd annál nagyobb csalódást okozott maga a film. De ettől függetlenül a rekord az mégis csak rekord, és ezt a sikert a film hivatalos Twitter-oldalán is elismerték.

A sztori főhőse Cole lesz, aki maga is harcos, ám identitásválsággal küzd, miközben keresi a származását. A keresésben segítségére lesz egy, a testén található titokzatos szimbólum, egy Mortal Kombat szimbólumát formázó anyajegy a mellkasán. A történet során olyan karakterek próbálják megkeseríteni életét, mint Sub-Zero, miközben segítséget is kap majd Jaxtől, Sonya Bladetől és Raiden úrtól (Tadanobu Asano). Akárcsak a játékban, mi másról is szólhatna történet, mint a jól ismert bajnokság, ahol a harcosok mérik össze erejüket.

A filmet az HBO Max streamingszolgáltatón és a mozikban is bemutatják majd április 16-án.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események