Főoldal Előzetesek Harc! Befutott a Mortal Kombat brutális első előzetese
Előzetesek

Harc! Befutott a Mortal Kombat brutális első előzetese

Tényleg kemény lett a Mortal Kombat.

475

Szemfülesek már láthatták az előzetest, miután délután idő előtt kiszivárgott, azonban a Warner Bros. stúdió csak most tette közzé hivatalosan a Mortal Kombat című film első előzetesét. A várakozásnak megfelelően brutálisan nagyot szól a film, pontosan azt kaptuk eddig, amiről korábban már beszéltek a készítők.

Az HBO Max egyik korábbi promóciós videójában már láttunk egy rövid ízelítőt abból, hogy a rajongók mit várhatnak a Mortal Kombat-filmtől. Most pedig befutott az első trailer is, amiben a rajongók legnagyobb örömére Sub-Zero, Jax Briggs és Raiden is felfedte magát, valamint Lewis Tan Cole nevű karakterét is látjuk, a korábbi MMA-harcost.

A sztori főhőse Cole lesz, aki maga is harcos, ám identitásválsággal küzd, miközben keresi a származását. A keresésben segítségére lesz egy, a testén található titokzatos szimbólum, egy Mortal Kombat szimbólumát formázó anyajegy a mellkasán. A történet során olyan karakterek próbálják megkeseríteni életét, mint Sub-Zero, miközben segítséget is kap majd Jaxtől, Sonya Bladetől és Raiden úrtól (Tadanobu Asano). Akárcsak a játékban, mi másról is szólhatna történet, mint a jól ismert bajnokság, ahol a harcosok mérik össze erejüket.

A rajongók nagy örömére a film megkapta az R-besorolást, így a korábbi feldolgozásokkal ellentétben ez lesz az első, amiben helyet kapnak a küzdelmek végét jelentő brutális kivégzések is. Simon McQuoid filmrendező arra kérte Kyle Gardine kaszkadőrkoordinátort, hogy a harcjeleneteket úgy tervezze meg, amihez foghatót még egyetlen mozifilmben sem láttunk. Bízunk benne, hogy olyan összecsapásokra kerül sor, ami a játék szerelmeseinek és a videojátékoktól távol állók elvárásainak is eleget tesz.

A filmet az HBO Max streamingszolgáltatón és a mozikban is bemutatják majd április 16-án.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események