Sub-Zero, Skorpió, Sonya és Liu Kang is helyet kapott a Mortal Kombat-film első képein

Igen, kivégzések is lesznek a filmben.

Nem sokkal a hír után, hogy a Warner Bros. bejelentette, a január 15.-ére tervezett Mortal Kombat bemutatóját április 16.-ára tolja, hosszú idő után végre megkaptuk az első képkockákat a Mortal Kombat című videojáték élőszereplős feldolgozásából. A képeken pedig a videojáték legismertebb harcosait nézhetjük végig harc közben.

Az Entertainment Weekly által megosztott képek nagyjából az összes főszereplőt felsorakoztatja a filmből, köztük a rajongók kedvenc harcosait, mint Sub-Zero (Joe Taslim), Liu Kang (Ludi Lin), Sonya Blade (Jessica McNamee), Kano (Josh Lawson), Jackson “Jax” Briggs (Mehcad Brooks) és Scorpion (Hiroyuki Sanada). Most először vethetünk pillantást Lewis Tan karakterére is, aki a korábbi hírekkel ellentétben nem Kung Lao-t játssza a filmben (ezt Max Huang tölti be), hanem egy vadonatúj Cole Young nevezetű karaktert ismerhetünk meg.

A sztori főhőse Cole lesz, aki maga is harcos, ám identitásválsággal küzd, miközben keresi a származását. A keresésben segítségére lesz egy, a testén található titokzatos szimbólum, egy Mortal Kombat szimbólumát formázó anyajegy a mellkasán. A történet során olyan karakterek próbálják megkeseríteni életét, mint Sub-Zero, miközben segítséget is kap majd Jaxtől, Sonya Bladetől és Raiden úrtól (Tadanobu Asano). Akárcsak a játékban, mi másról is szólhatna történet, mint a jól ismert bajnokság, ahol a harcosok mérik össze erejüket.

A rajongók nagy örömére a film megkapta az R-besorolást, így a korábbi feldolgozásokkal ellentétben ez lesz az első, amiben helyet kapnak a küzdelmek végét jelentő brutális kivégzések is. Simon McQuoid filmrendező arra kérte Kyle Gardine kaszkadőrkoordinátort, hogy a harcjeleneteket úgy tervezze meg, amihez foghatót még egyetlen mozifilmben sem láttunk. Bízunk benne, hogy olyan összecsapásokra kerül sor, ami a játék szerelmesei és a videojátékoktól távol állók elvárásainak is eleget tesz.

A filmet az HBO Max streamingszolgáltatón és a mozikban is bemutatják majd tavasszal.

Total
3
Shares
Previous Article
Ethan Hawke

Ethan Hawke keltheti életre a Moon Knight Disney+ sorozat rosszfiúját

Next Article

Zendayának fogalma sem volt, melyik szerepre hallgatták meg a Pókember szereplőválogatásán

Related Posts