Főoldal Filmek A Mortal Kombat 2. szereplőgárdája összeállt egy fotóra, Karl Urban is látható rajta Johnny Cage szerepében
Filmek

A Mortal Kombat 2. szereplőgárdája összeállt egy fotóra, Karl Urban is látható rajta Johnny Cage szerepében

Az első hivatalos kép a Mortal Kombat 2. szereplőgárdájáról.

339
Mortal Kombat

Az elmúlt hetekben záporoztak az információk az HBO Max nagysikerű Mortal Kombat folytatásáról. Június közepén újabb négy színészről hullt le a lepel, akik csatlakoztak a folytatáshoz, most pedig a második rész szereplőgárdájáról készült fotó leplezte le, hogyan is fog kinézni a The Boys sztárja Johnny Cage szerepében.

A Mortal Kombat 2 forgatása hivatalosan is elkezdődött Ausztráliában, ennek apropóján Todd Garner producer nemrég a Twitteren megosztott egy fotót a folytatás félelmetes szereplőgárdájáról. Azt korábbról már tudtuk, hogy Karl Urban csatlakozott a folytatáshoz, aki a szerep kedvéért megszabadult szakállától, és új frizurát is kapott a titokzatos rosszfiú, Johnny Cage miatt.

Sajnos nem forgatási képet, hanem egy kulisszák mögötti képet osztott meg, ami azt jelenti, hogy a képen látható színészeket nem jelmezben láthatjuk. A sasszemű rajongók azonban hamar észrevették, hogy Karl Urban megújult külsőben foglal helyet az asztalnál. Nemcsak hogy leborotválta szakállát a színész, de még a haja is kiszőkült elvétve, ami remekül adja vissza a népszerű, verekedős videójáték karakterét. Sokan meglepődtek, amikor Urban kapta a szerepet, de munkásságát ismerve remek választás volt, garantáltan jól fog szórakozni az akciódús folytatásban.

Az első film a világjárvány kellős közepén debütált, mégis jó eredményeket mutatott fel mind jegyeladásokban, mind megtekintés-számban. És ez utóbbi volt a döntő fontosságú, hogy gyorsan az HBO Max egyik legtöbbet streamelt tartalma volt, és bár a kritikusok nem voltak elájulva a legújabb remake-től, a nagy nézettség és a mozinézők érdeklődése megágyazott a folytatásnak, hogy élőszereplős formában is láthassuk ezeket az ikonikus karaktereket harc közben.

A Mortal Kombat 2. részében Martyn Ford alakítja majd a császárt, Shao Kahnt, Desmond Chiam lesz az édeni király, Jerrod, Ana Thu Nguyen pedig Sindel királynőt, továbbá Damon Herriman pedig a Netherrealm démonát, Quan Chit kelti életre. Hozzájuk csatlakozik Tati Gabrielle és Adeline Rudolph, mint Jade, illetve Kitana, míg számos ismerős arc – például Jessica McNamee és Josh Lawson – várhatóan visszatér az első részből ismert szerepébe.

A Holdlovag vezető írója, Jeremy Slater írta a forgatókönyvet, míg a rendezői székben ezúttal is Simon McQuoid ül. A sztoriról előzetesen annyit árultak el, hogy “a folytatás folytatja egy csapat szedett-vedett, a harcművészetekben jártas harcos történetét, akik a Földön ismert valóságunkat védik a Külvilággal szemben”.

A Mortal Kombat 2 még nem kapott premierdátumot.

Mortal Kombat
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mortal Kombat
Filmek

Kitűzték a Mortal Kombat 2. bemutatójának időpontját

Egy rakat bemutatót jelentett be a Warner Bros., de ezek közül a...

Mortal Kombat
Filmek

Véget ért a Mortal Kombat 2. forgatása

Fotókkal és videókkal árasztották el a netet a Mortal Kombat 2. forgatási...

Mortal Kombat
Filmek

A Mortal Kombat 2. forgatásán megjelent a nagy gonosz varázsló is

A franchise legnagyobb gonosza is szerepet kap a Mortal Kombat folytatásában?