Főoldal Filmek A Mortal Kombat 2. forgatásán megjelent a nagy gonosz varázsló is
Filmek

A Mortal Kombat 2. forgatásán megjelent a nagy gonosz varázsló is

A franchise legnagyobb gonosza is szerepet kap a Mortal Kombat folytatásában?

314
Mortal Kombat

Nagy figyelemmel követjük az ikonikus videójáték-franchise alapján készült 2021-es film folytatásának forgatását. A Mortal Kombat 2. munkálatai tavaly kezdődtek, majd a nagy hollywoodi sztrájkok után a gyártás újraindult, Todd Garner producer pedig folyamatosan osztja az információkat a szereplőkről és az eseményekről.

A producer közösségi oldalán már több karakter érkezéséről is beszámolt, ezzel lázban tartva a rajongókat. Egy korábbi, az ikonikus kunai fegyverről szóló posztot követően a producer múlt héten Shao Khan és Kitana érkezéséről számolt be mindenki nagy örömére. A legújabb bejegyzésében egy sötét köntösből kikandikáló kézfejet örökítette meg. Többet nem kaptunk, azonban a videójáték legnagyobb szerelmesei biztosra veszik, hogy a gonosztevő Quan Chi érkezésére utalt Garner.

Quan Chi nem kapott szerepet a 2021-es filmben, de a gonosztevőt nem kell bemutatni a franchise rajongóinak. A félelmetes ellenfelet és halálos nekromantát, Quan Chi-t, Damon Herriman kelti majd életre a mozivásznon. A démoni antagonista a Netherrealm szülötte, és mind a Földi Birodalom, mind a Külső Világ ádáz ellensége. A 2021-es Mortal Kombatban a Földi Birodalom bajnokainak Shang Tsung és Sub-Zero (Joe Taslim) gonoszságával kellett megküzdeniük. A videójátékokban Quan Chi és Shang Tsung összeállnak, így születik meg a Halálos Szövetség. Shao Kahn személyében egy újabb gonosztevő megjelenésével úgy tűnik, hogy Lord Raiden és a Földi Birodalom védelmezőinek nem lesz könnyű dolga.

playable quan chi

A film főszereplői Lewis Tan mint Cole Young, Jessica McNamee mint Sonya Blade, Josh Lawson mint Kano, Mehcad Brooks mint Jackson “Jax” Briggs, Tadanobu Asano mint Raiden, Ludi Lin mint Liu Kang, Chin Han mint Shang Tsung, Joe Taslim mint Noob Saibot, Hiroyuki Sanada mint Scorpion, Martyn Ford mint Shao Kahn, Desmond Chiam mint King Jerrod, Ana Thu Nguyen mint Queen Sindel és Damon Herriman mint Quan Chi. Az új szereplők között szerepel Urban mint Johnny Cage, Tati Gabrielle mint Jade és Adeline Rudolph mint Kitana.

Holdlovag vezető írója, Jeremy Slater írta a forgatókönyvet, míg a rendezői székben ismét Simon McQuoid ül. A filmhez megjelent rövid leírás szerint “a folytatás folytatja egy csapat szedett-vedett, a harcművészetekben jártas harcos történetét, akik a Földi Birodalomban ismert valóságunkat védik a Külső Világgal szemben”.

Mortal Kombat 2. premierjét még nem jelentették be.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mortal Kombat
Filmek

Kitűzték a Mortal Kombat 2. bemutatójának időpontját

Egy rakat bemutatót jelentett be a Warner Bros., de ezek közül a...

Mortal Kombat
Filmek

Véget ért a Mortal Kombat 2. forgatása

Fotókkal és videókkal árasztották el a netet a Mortal Kombat 2. forgatási...