Főoldal Filmek A Mortal Kombat 2. újabb nagy rajongói kedvencet mutat be élőszereplős formában
Filmek

A Mortal Kombat 2. újabb nagy rajongói kedvencet mutat be élőszereplős formában

A rajongók kedvében járnak a készítők, minden kedvencet bemutat a Mortal Kombat 2.

199
Mortal Kombat 11

A Mortal Kombat 2. több olyan Kombatant is bemutat majd, akik az előző filmben nem szerepeltek. Több ikonikus karaktert megerősítettek már, köztük Johnny Cage-et (Karl Urban), Jade-et (Tati Gabrielle) és Sindel királynőt (Ana Thu Ngyen). A szereplőgárdáról egy képet is kaptunk tegnap, ami az ausztráliai forgatáson készült, igaz, hogy jelmezek nélkül, egy vacsorán örökítették meg a második rész színészeit.

Todd Garner producer most megerősítette, hogy Baraka is csatlakozik a szereplőgárdához. Garner ezt az információt a Twitterren osztotta meg a rajongókkal egy fotó keretében, amelyen egy Baraka nevével ellátott szék látható a forgatáson. Nevezetesen a színész kiléte nem derült ki, hogy ki játssza majd ezt az ikonikus karaktert élőszereplős formában, szóval egyelőre marad a rajongói találgatás.

Garner tweetje az első megerősítés, hogy Baraka feltűnik a filmben, de a karakterről több más harcossal együtt már áprilisban is pletykáltak. Baraka a Mortal Kombat II című videojátékban tűnt fel először, amely még 1993-ban jelent meg. Az azóta eltelt 30 év alatt Baraka több más Mortal Kombat-játékban is visszatért, az egyik gonosztevő szerepét töltötte be. Baraka a Tarkata faj tagja, és Shao Khan hűséges szolgája volt. Baraka védjegyei az éles és fenyegető fogai, valamint az alkarjából kiálló hosszú pengék. Kíváncsian várjuk, hogy ezekből mi valósul meg, mennyire sikerült az élőszereplős alakban félelmetessé és kegyetlenné tenni ezt a karaktert, de bízunk benne, hogy a Warner Bros. mindent elkövet majd, hogy olyan hátborzongatóvá tegye a képernyőn a karaktert, mint a játékokban.

A cím nélküli Mortal Kombat 2. forgatása a hónap elején kezdődött. A film a 2021-es Mortal Kombat reboot közvetlen folytatása, így a történet ott folytatódik majd, ahol az első rész abbamaradt. A film végén Shang Tsung erőit legyőzték Raiden újoncai, köztük Liu Kang, Sonya Blade és az eredeti karakter Cole Young. A hősök elindultak, hogy beszervezzék Johnny Cage-et, de a karaktert valójában nem mutatták be, ami sok találgatáshoz vezetett, hogy ki fogja őt játszani a folytatásban. Több név is felmerült, köztük Ryan Reynolds, mielőtt Karl Urban-t bejelentették a szerepre.

A Mortal Kombat 2. bemutatójának időpontját még nem tűzték ki.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Mortal Kombat
Filmek

Véget ért a Mortal Kombat 2. forgatása

Fotókkal és videókkal árasztották el a netet a Mortal Kombat 2. forgatási...

Mortal Kombat
Filmek

A Mortal Kombat 2. forgatásán megjelent a nagy gonosz varázsló is

A franchise legnagyobb gonosza is szerepet kap a Mortal Kombat folytatásában?