Főoldal Filmek Véget ért a Mortal Kombat 2. forgatása
Filmek

Véget ért a Mortal Kombat 2. forgatása

Fotókkal és videókkal árasztották el a netet a Mortal Kombat 2. forgatási partijáról a színészek és késztők.

2k
Mortal Kombat

A Mortal Kombat-franchise producere, Todd Garner megerősítette, hogy a közelgő folytatás forgatása már befejeződött, és egyértelművé tette, hogy ez nem változtat semmit a megjelenési időponton, még nagyon messze vagyunk attól, hogy mutassanak valamit belőle.

A Mortal Kombat 2021-ben egyszerre jelent meg a mozikban és a Maxen, és a következő évben értesültünk először arról, hogy folytatni tervezik a sorozatot. A hollywoodi sztrájkok kissé betettek a folytatásnak, csúszott a munka, de 2023 év végén újra forgott a kamera. Todd Garner, a franchise producere és Lewis Tan, a főszereplő pedig megerősítette, hogy a forgatás befejeződött. Max Huang, aki Kung Lao-t alakítja, szintén az Instagramon osztott meg egy képet a forgatás befejező partijáról.

Ezzel a Mortal Kombat 2. hivatalosan is a gyártás utolsó fázisába lépett, s elkezdődhetnek az utómunkálatokat. “Ezzel számomra a Mortal Kombat befejeződött” – mondja Garner az alábbi videóban. “Ez egy hihetetlen, hihetetlen utazás volt. Alig várom, hogy láthassátok, mit csináltunk. Ez még eltart egy darabig, rengeteg munkánk van még hátra.”

“Tudom, hogy sok olyan üzenetet fogok kapni, hogy ‘Mikor lesz a trailer? Mikor jön a trailer?’ Eltart még egy darabig” – emelte ki a producer. “Keményen fogunk dolgozni, el fogjuk készíteni. Úgy gondolom, hogy valami különlegeset készítettünk. Remélem, ti is így gondoljátok.”

Mindez alig néhány nappal azután történt, hogy Garner szintén az X-en egy fotóval utalt a Karl Urban által alakított Johnny Cage-re már.

“[A Warner Bros. Discovery] nagyon elégedett a filmmel, és nyilvánvalóan nagyon jól teljesített” – mondta Tan pár éve a folytatás tervéről. “Ez az egyik legnézettebb filmjük a Warner Bros. palettáról, annak ellenére, hogy a lehető legrosszabbkor jött ki. De nem, teljes gőzzel haladunk előre. És most már Ed Boon is velünk van, szóval magától a legendától kaptuk meg a jóváhagyó pecsétet. A második rész egyszerűen őrületes lesz. Sokkal nagyobb.”

Az első filmnek megvoltak a maga hibái, ugyanakkor szórakoztató volt egyben, és egyértelműen egy olyan csapat készítette, amely nagyon szereti az ikonikus videójáték-franchise-t, és első sorban a rajongókat célozták meg, nekik készült a 2021-es film.

A film főszereplői Lewis Tan mint Cole Young, Jessica McNamee mint Sonya Blade, Josh Lawson mint Kano, Mehcad Brooks mint Jackson “Jax” Briggs, Tadanobu Asano mint Raiden, Ludi Lin mint Liu Kang, Chin Han mint Shang Tsung, Joe Taslim mint Noob Saibot, Hiroyuki Sanada mint Scorpion, Martyn Ford mint Shao Kahn, Desmond Chiam mint King Jerrod, Ana Thu Nguyen mint Queen Sindel és Damon Herriman mint Quan Chi. Az új szereplők között szerepel Urban mint Johnny Cage, Tati Gabrielle mint Jade és Adeline Rudolph mint Kitana.

Mortal Kombat 2. premierjét még nem jelentették be.

Mortal Kombat
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

7 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Mortal Kombat
Filmek

Kitűzték a Mortal Kombat 2. bemutatójának időpontját

Egy rakat bemutatót jelentett be a Warner Bros., de ezek közül a...

Mortal Kombat
Filmek

A Mortal Kombat 2. forgatásán megjelent a nagy gonosz varázsló is

A franchise legnagyobb gonosza is szerepet kap a Mortal Kombat folytatásában?