Főoldal Filmek Kitűzték a Mortal Kombat 2. bemutatójának időpontját
Filmek

Kitűzték a Mortal Kombat 2. bemutatójának időpontját

Egy rakat bemutatót jelentett be a Warner Bros., de ezek közül a legfontosabb a Mortal Kombat 2. premierje.

628
Mortal Kombat
Forrás: Warner Bros.

Az új Mortal Kombat folytatása, amelyet először 2022 januárjában jelentettek be, és amelynek forgatókönyvén Jeremy Slater dolgozott. Slater leginkább a Marvel Studios Holdlovag című sorozata révén vált ismertté. A rendező Simon McQuoid, aki az első rész után visszatér a folytatásnál. A hollywoodi sztrájkok miatt kissé elhúzódott a forgatás, de év elején sikerült filmre venni a második részt.

A Warner Bros. egy hibátlan győzelemre törekszik, mivel ma hajnalban a Mortal Kombat 2 premierjét 2025. október 24-ére tűzték ki.

Az első Mortal Kombat, amely Ed Boon és John Tobias népszerű videójátékának harcművészeti ihletésű adaptációja, 2021 áprilisában került a mozikba és az HBO Max-re (egyszerre), és 42 millió dollárt keresett belföldön, valamint 83 millió dollárt világszerte.

A második rész szereplőgárdáját erősíti Karl Urban, Adeline Rudolph, Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Damon Herriman, Tati Gabrielle és Martyn Ford, valamint Chin Han, Joe Taslim és Hiroyuki Sanada. A producerek Raphael Margules, J.D. Lifshitz, Zach Cregger és Roy Lee.

Egy 2021-es Variety interjúban McQuoid utalt arra, hogy mely karaktereket szeretné behozni egy esetleges folytatásba. “Az ok, amiért [Johnny Cage] nincs benne az eredeti filmben, az az, hogy ő egy akkora személyiség, hogy szinte saját gravitációs mezeje van. Úgy éreztük, hogy kissé kibillentené az egyensúlyt. Ugyanannyit kérdeznek Kitana-ról is, mint Johnny Cage-ről. Rengeteg érdekes karakter, történet és anyag áll rendelkezésre.”

A Warner Bros. egy másik megjelenési dátumot is bejelentett a New Line sci-fi thrillerje, a Companion 2025. január 10-én kerül a mozikba. A film szereplői Sophie Thatcher, Jack Quaid, Lukas Gage, Megan Suri, Harvey Guillén és Rupert Friend. Drew Hancock rendezőként debütál majd, és egyben ő írta a film forgatókönyvét is. A producerek Raphael Margules, J.D. Lifshitz, Roy Lee és a Barbár rendezője, Zach Cregger lesznek.

Egy másik film, amelyet Cregger írt és rendezett, a Weapons, 2026. január 16-án kerül a mozikba. A New Line projekt szereplői Josh Brolin, Julia Garner, Alden Ehrenreich, Austin Abrams és Cary Christopher, valamint Benedict Wong és Amy Madigan. A producerek Roy Lee, Miri Yoon, J.D. Lifshitz, Raphael Margules és Cregger lesznek.

Ben Falcone és Damon Jones Margie Claus című filmje, Melissa McCarthy főszereplésével, a Warner Bros. Pictures Animation bemutató időpontja 2027. november 5-ére esett, éppen az ünnepi szezonra. A producerek McCarthy, Falcone és Pilar Flynn lesznek.

A Warner Bros. ma több cím nélküli produkciót is bejelentett, köztük egy New Line horrorfilmet 2026. március 27-ére, egy Warner Bros. családi filmet 2026. december 18-ára, egy Warner Bros./New Line közös filmet, amelyet karácsony napjára, 2026. december 25-ére datáltak, valamint egy Warner Bros. Pictures Animation/Locksmith filmet 2027. március 26-ára.

Mortal Kombat
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Mortal Kombat
Filmek

Véget ért a Mortal Kombat 2. forgatása

Fotókkal és videókkal árasztották el a netet a Mortal Kombat 2. forgatási...

Mortal Kombat
Filmek

A Mortal Kombat 2. forgatásán megjelent a nagy gonosz varázsló is

A franchise legnagyobb gonosza is szerepet kap a Mortal Kombat folytatásában?