Főoldal Filmek A Marvel Studios vizuális fejlesztési igazgatója a “Fekete Özvegy folytatásának” nevezte a Mennydörgőket
Filmek

A Marvel Studios vizuális fejlesztési igazgatója a “Fekete Özvegy folytatásának” nevezte a Mennydörgőket

Talán nem véletlen, mivel a Fekete Özvegy több szereplője is visszatér a Mennydörgők saját filmjében.

455
Fekete Özvegy

A Marvel Studios még tavaly nyáron bejelentette a Mennydörgők című filmet, amivel kapcsolatban több izgalmas hír is született már. Most éppen arról beszélnek, hogy a filmre akár a Fekete Özvegy folytatásaként is tekinthetünk, és látszólag ezt a feltevést a Marvel Studios egyik vezetője megerősítette most közösségi oldalán.

Kevin Feige és a Marvel Studios vezetői valószínűleg nem ilyan reakcióra számítottak a rajongók részéről, amikor 2022-es D23 Expón felfedték a Mennydörgők névsorát. A Marvel gonoszaiból álló formáció többnyire szuperkatonákból és a Fekete Özvegy karaktereiből áll, és emiatt sokan hangot adtak csalódottságuknak. A rajongók problémája az, hogy a képregényekhez képest ez a csapat kissé “unalmas”. A Marvel kockásain többnyire olyan karakterek fordultak meg a Mennydörgőkben, mint például Zémó Báró (aki már feltűnt az MCU-ban, de itt nem kap szerepet), Songbird vagy akár Luke Cage. Egyedül Szellem az, aki állandó tagja volt a csapatnak a képregényekben, és ott lesz a filmvásznon is. Vele kapcsolatban viszont olvashattunk néhány hete olyan pletykákat, hogy a bejelentés ellenére mégsem tér vissza, de ezt később megcáfolták.

Egy népszerű elmélet szerint a Mennydörgők alapvetően a Fekete Özvegy folytatása, amit most Andy Park, a Marvel Studios vizuális fejlesztési igazgatója egy Instagram-posztban megerősített.

“A Kiképző, a Vörös Őr, Yelena és Valentina Allegra de Fontaine visszatérnek a közelgő Mennydörgők című filmben” – írta a bejegyzésben. “Olyan ez a film, mintha a Fekete Özvegy folytatás lenne, ez a két film kapcsolódik egymáshoz, vagy valami ilyesmi! Érdekes lesz.”

Scarlett Johansson főszereplésével készült filmet még 2021 nyarán mutatták be a pandémia alatt, és bár nagyon erősen kezdett a blockbuster a mozikasszáknál, a második hétvégére bődületesen nagyot esett az érdeklődés a film iránt. Ebben óriási szerepet játszott az is, hogy a filmet felárért megvásárolhattuk a Disney+ streamingszolgáltatón, de nem segített a filmen az sem, hogy viszonylag gyengébb pontszámokat kapott a kritikusoktól.

A Mennydörgők 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Mennydörgők
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.