Főoldal Filmek [D23] Bejelentették, kik alkotják a Mennydörgők csapatát
Filmek

[D23] Bejelentették, kik alkotják a Mennydörgők csapatát

Wyatt Russell is visszatér, de nagy meglepetésre Zemo Báró nem.

584
Mennydörgők
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios San Diego-i Comic-Con paneljén Kevin Fiege bejelentette, hogy a Mennydörgők filmje zárja majd az MCU 5. fázisát 2024-ben. De a Marvel Studios elnöke nem árulta el, hogy kik alkotják majd a csapatot. Valószínűleg sokan már összeállították a csapatot, hogy mely antihősök és erkölcsileg szürke gonosztevők erősíthetik a formációt, most azonban hivatalosan is leleplezték a Mennydörgők csapatát.

Még júniusban a Deadline megerősítette, hogy a Marvel megkereste Jake Schreier rendezőt. A Mennydörgők forgatókönyvén Eric Pearson dolgozik, ő jegyezte a Fekete Özvegyet is. Egy ideje már pletykálják, hogy a Marvel “új vezetőjeként” emlegette gonosz cselszövő Valentina grófnőt (Julia Louis-Dreyfus) beszélik a csapat élére. Valentinát legutóbb a Fekete Özvegy stáblista utáni jelenetében láttuk, amikor Yelena Belovát (Florence Pugh) azzal bízza meg, hogy vadássza le testvére gyilkosát. Ez a történet a Sólyomszem-sorozatban bontakozott ki. Emellett John Walkert (Wyatt Russell) is szárnyai alá vette, miután elbukott Amerika Kapitányként.

A Marvel Studios mai napon hivatalossá tette, hogy Louis-Dreyfus, Florence Pugh, Wyatt Russell, Sebastian Stan, David Harbour, Hannah John-Kamen és Olga Kurylenko is ezt az ikonikus csapatot erősíti – vagyis Valentina, Yelena Belova, U.S. Agent, A Tél Katonája, Vörös Őr, Szellem és Kiképző. Meglepő módon azonban több karakter nem kap szerepet, köztük például Zemo báró (Daniel Brühl), akit A Sólyom és a Tél Katonája végén visszavittek a börtönbe. Az ő karaktere meglehetősen központi szerepet játszik a képregényekben, de benne van a pakliban, hogy meglepetést tartogatnak a jövőre. Az Amazon: Ügyvéd után Förtelemről is találgattak a rajongók, hogy esetleg feltűnik majd a filmben, de végül ő sem került be.

Schreier továbbra is egy váratlan rendezői választás a feladatra, és sokan megkérdőjelezik, hogy képes lesz filmre venni a Mennydörgők történetét. Legismertebb munkái közé tartozik John Green Papírvárosok romantikus adaptációja, valamint megannyi zenei videó, amiben olyan előadókkal dolgozott, mint Kendrick Lamar vagy Kanye West.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.