A Marvel Studios valami egészen nagy volumenű műsorral készül

2019 év végén érkezik a Disney streamingszolgáltatása, ahol Wanda és Loki után más Marvel karakterek is műsort kapnak.

2019 év végén érkezik a Disney streamingszolgáltatása, ahol Wanda és Loki után más Marvel karakterek is műsort kapnak.

Néhány napja olyan pletykák jelentek meg, miszerint Skarlát boszorkány és Loki mellett Nick Fury  is saját sorozatot kap a Disney jövő év végén induló streaming szolgáltatásán, azonban ezt a pletykát most megcáfolták, merthogy a Marvel ennél sokkal nagyobb volumenű műsorral készül 2019 év végén.

A felröppent hírt hallva sok rajongó kissé csalódott volt, ugyanis ők nem Nick Fury igazgatót várták a Disney otthonról is nézhető képernyőjére, annál sokkal nagyobb és közkedveltebb karaktereket szeretnének látni a televíziók képernyőin, már csak azért is, mert nehéz elképzelni, hogy milyen új érdekes dolgokat tudhatnánk meg Nick Furyról azontúl, hogy a Marvel Kapitányban elmeséli majd a hős eredetét és a Pókember: Idegenben segíti a falmászót, de ezentúl mi mást lehetne még ráaggatni a karakterre?

A Slash Filmtől Peter Sciretta mérlegelte a helyzetet, és azt állítja, hogy a Nick Fury sorozat nincs terítéken a stúdiónál, helyette a Marvel Studios jelenleg valami sokkal nagyobb és jobb projekten dolgozik, és bár arról nincs információ, hogy mi lehet ez a nagy volumenű projekt, de várhatóan nem fogunk csalódni Kevin Feige és kreatív csapatában.

Ez nagyszerű lehetőség lehet a Fantasztikus Négyesnek is, hogy itt mutatkozzanak be Marvel Studios színeiben, hiszen bár az elmúlt évtizedben több lehetőséget is kaptak a Foxtól, sajnos egyszer sikerült megvetniük lábukat a mozivásznon, így most a jogos tulajdonoson a sor, hogy összekovácsolja a csapatot. Már csak marketing megközelítésből is remek húzás lenne a Disneytől, hiszen sok rajongó hitét vesztette a Fantasztikus Négyesben, s talán harmadik próbálkozásra jegyet sem váltanának, de egy otthonról is elérhető szolgáltatás annál inkább kecsegtető lehet a franchise számára.

És Ti milyen más karaktereket tudnátok elképzelni a Disney új streaming szolgáltatásán? Reméljük, hamarosan okosabbak leszünk, és több részletet is megtudunk az új minisorozatokról.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Húzós éjszaka az El-Royale-ban

Next Article

KRITIKA: Halloween

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!