Pókember: Idegenben

A Marvel Studios rákapcsolt, mert a Pókember 3. forgatására már ősszel sor kerül

Mégis elkezdődik a Pókember 3. forgatása.

Minden a legnagyobb rendben. A korábbi hírekkel ellentétben nem fog átcsúszni a cím nélküli Pókember 3. forgatása a 2021-es évre. A legújabb hírek szerint ugyanis már most ősszel sor kerül a munkára az atlantai stúdióban. A mostani hír nem sokkal a tegnapi nagy bejelentés után kapott megerősítést, miszerint Jamie Foxx a tárgyalások végén tart Electro visszatéréséről.

Még mindig nehezen fogjuk fel, hogy a Marvel Studios beleegyezett, hogy A csodálatos Pókember 2. után Jamie Foxx Electro szerepében visszatérjen a Pókember 3. részében. Ezzel kapcsolatban már több elméletet is olvashattatok, a legnépszerűbbek, hogy a Marvel megnyitja a Multiverzum kapuit, vagyis alternatív valóságokat kapcsol össze, ezzel lehetővé téve, hogy a Sony Pictures korábbi karakterei visszatérjenek. De arról is beszélnek, bár Foxx Electróként tér vissza, de ez egy teljesen új karakter lesz a korábbitól.

Néhány éve ezt még elképzelhetetlennek tartottuk, hogy a Sony Pictures kezében lévő karaktereket átengedjék a Marvelnek, ám a Pókember: Idegenben sikere után a Sony is belátta, sokkal eredményesebbek, ha a Marvel Studios segítségét kérik. Tavaly nyáron a frászt hozták a rajongókra, amikor összeugrottak a jutalékon, ám sikeresen zárták a tárgyalásokat, így Pókember maradhatott. Rögtön bejelentették a Pókember 3. részét is, amit eredetileg 2021. július 16-án szerettek volna bemutatni, de a koronavírus-járvány miatt télre halasztották a premiert.

Több aggasztó hír is megjelent már a forgatással kapcsolatban, hogy az Uncharted munkálatai annyira kitolódnak, hogy a Marvel csak jövő év elején tudja elkezdeni a forgatást, ez pedig rányomhatja bélyegét a karácsonyi bemutatóra is. Szerencsére nem erről van, legalábbis a The Hollywood Reporter állítása szerint. A lap forrása szerint már a következő hetekben kezdetét veszi a munka. Nyilván, ez még nem garancia semmire sem. A lap megjegyzi továbbá azt is, hogy most először adják át az irányítást a projekt fölött, vagyis Kevin Feige nem a Sony nyomására mondott igent Electróra.

A Pókember 3. bemutatójára 2021. december 16-án kerül sor.

Pókember: Idegenben
Total
8
Shares
Previous Article

Újabb fejlesztői naplónak köszönhetően leshetünk be a The Dark Pictures Anthology: Little Hope kulisszái mögé

Next Article

A The Pathless is csatlakozik a PlayStation 5 nyitócímeihez

Related Posts