Főoldal Sorozatok A Marvel Studios bejelentette az Agatha: House Of Harkness és az Echo című Disney+ sorozatokat
Sorozatok

A Marvel Studios bejelentette az Agatha: House Of Harkness és az Echo című Disney+ sorozatokat

Agatha Harkness és Echo is saját sorozatot kap a stúdiótól.

187
WandaVision

Október elején kaptunk hírt arról, hogy a WandaVision után a boszorkány saját sorozattal térhet vissza a jövőben. Még ennél is korábban, az év elején a Sólyomszem spinoff-sorozatáról is megjelent egy hír, amiben Alaqua Cox karakterére, Echóra fókuszálnak. Eddig nem erősítették meg egyiket sem, tegnap este azonban a Marvel Studios hivatalossá tett két új sorozatot is; az egyik az Agatha: House of Harkness, míg a másik az Echo címet viselő, és mindkettőt a Disney+ streamingszolgáltatón fogják bemutatni.

A múlt hónapban több forrás is a WandaVision spin-offjáról számolt be, főszerepben Kathryn Hahn karakterével, Agatha Harkness boszorkánnyal. A sorozat jelenleg is fejlesztés alatt áll a Disney+ számára. A WandaVision egyik legnagyobb színésznőjéről, Agatháról kiderült, hogy az egyik legnagyobb boszorkány évszázadok óta, aki Skarlát Boszorkány erejére pályázik, és a sorozatban történt számos esemény mögött Agatha állt. Most hogy a Marvel Studios megerősítette, hogy Hahn visszatér Agatha gonosztevő szerepében. Az Agatha: House of Harkness c. sorozaton a WandaVision showrunnerje, Jac Schaeffer visszatér a projekt vezető írójaként.

A Marvel azt is elárulta, hogy az Echo nevű sorozat is érkezik a Disney+ streamingszolgáltatóra. A sorozat középpontjában Maya Lopez karaktere áll majd, akit Alaqua Cox fog alakítani a hónap érkező Sólyomszem című sorozatban. A képregényekben Maya Wilson Fisk örökbefogadott lánya, és több alkalommal Daredevil egyik szövetségeseként olvashattunk róla. A karakter élőszereplős alakja az érkező Sólyomszem című sorozatban fog debütálni, mielőtt saját sorozattal visszatérne a jövőben.

A Sólyomszem szinopszisában olvasható: “Az egykori Bosszúálló Clint Bartonnak látszólag egyszerű küldetése van: karácsonyra vissza kell érnie a családjához. Lehetséges? Talán Kate Bishop segítségével, aki egy 22 éves íjász, aki arról álmodik, hogy szuperhős lesz. Kénytelenek együtt dolgozni, amikor Barton sötét múltja utoléri a karaktert, és ez sokkal nagyobb fenyegetést jelent, mint elrontani az ünnepi hangulatot.

A főszereplőt alakító Jeremy Renner mellett bemutatkozik Hailee Steinfeld mint Kate Bishop, és mások mellett Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Brian d’Arcy James és Alaqua Cox. Florence Pugh várhatóan visszatér Fekete Özvegy stáblista utáni jelenet miatt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.