The Mutants

A Marvel Studios az X-Menek rebootján dolgozik The Mutants címen

Állítólag már dolgoznak a filmen.

Olyan sokat kellett várnunk erre, hogy a 20th Century Fox felvásárlása után a Marvel Studios mikor veszi kézbe az új címeket. Tavaly decemberben Kevin Feige megerősítette, hogy már dolgoznak a Deadpool 3. részén, valamint új Fantasztikus Négyes-film is készül Jon Watts rendezővel a fedélzetén. És akkor The Mutants címen készül az X-Menek első filmje is.

Mikor 2019-ban a Disney felvásárolta a stúdiót, sok rajongó megörült a hírnek, hiszen ezzel a karakterek tulajdoni joga visszaszáll az őt megillető jogos tulajdonoshoz, a Marvelhez. Sajnos sok minden nem történt a bejelentés óta, és ebben szerepet játszik a koronavírus-járvány is, de a legfrissebb értesülések szerint a háttérben már a karakterek bemutatásán dolgoznak gőzerővel.

A The Illuminerdi úgy tudja, hogy a Marvel szépen halad előre a kidolgozásban, s The Mutants címen fejlesztik azt az új projektet, ami majd bemutatja az X-Meneket a Marvel Moziverzumban. Részletek híján nem tudunk sokat elmondani a titkos projektről, de jól mutatja a projekt súlyát, hogy maga Feige felügyeli a munkálatokat.

Nincs hír arról sem, hogy kik ragadhatnak tollat a történet megírására, vagy ki ülhet majd a rendezői székbe, de mint tudjuk, hogy a Bosszúállók: Végjáték rendezői nagy X-Men rajongók. A Cherry kisebb kudarca után nem lepődnénk meg azon sem, ha a Russo fivérek visszatérnének a Marvelhez. Anthony és Joe Russo többször is elmondta, hatalmas X-Men rajongók, és ha lehetőségük nyílna, visszatérnének rendezni egy ilyen filmet. A fivérek nem olyan rég pedig arról beszéltek, hogy egy új szuperhős projekten dolgoznak, amitől sokan felkapták fejüket. Ez lenne az a szuperhősfilm?

Total
4
Shares
Previous Article

Visszatérhet a gyökerekhez a Battlefield 6

Next Article
Star Trek

A Discovery írója, Kalinda Vazquez egy új Star Trek-filmen dolgozik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!