Főoldal Filmek A Marvel Studios az X-Menek rebootján dolgozik The Mutants címen
Filmek

A Marvel Studios az X-Menek rebootján dolgozik The Mutants címen

Állítólag már dolgoznak a filmen.

417
The Mutants

Olyan sokat kellett várnunk erre, hogy a 20th Century Fox felvásárlása után a Marvel Studios mikor veszi kézbe az új címeket. Tavaly decemberben Kevin Feige megerősítette, hogy már dolgoznak a Deadpool 3. részén, valamint új Fantasztikus Négyes-film is készül Jon Watts rendezővel a fedélzetén. És akkor The Mutants címen készül az X-Menek első filmje is.

Mikor 2019-ban a Disney felvásárolta a stúdiót, sok rajongó megörült a hírnek, hiszen ezzel a karakterek tulajdoni joga visszaszáll az őt megillető jogos tulajdonoshoz, a Marvelhez. Sajnos sok minden nem történt a bejelentés óta, és ebben szerepet játszik a koronavírus-járvány is, de a legfrissebb értesülések szerint a háttérben már a karakterek bemutatásán dolgoznak gőzerővel.

A The Illuminerdi úgy tudja, hogy a Marvel szépen halad előre a kidolgozásban, s The Mutants címen fejlesztik azt az új projektet, ami majd bemutatja az X-Meneket a Marvel Moziverzumban. Részletek híján nem tudunk sokat elmondani a titkos projektről, de jól mutatja a projekt súlyát, hogy maga Feige felügyeli a munkálatokat.

Nincs hír arról sem, hogy kik ragadhatnak tollat a történet megírására, vagy ki ülhet majd a rendezői székbe, de mint tudjuk, hogy a Bosszúállók: Végjáték rendezői nagy X-Men rajongók. A Cherry kisebb kudarca után nem lepődnénk meg azon sem, ha a Russo fivérek visszatérnének a Marvelhez. Anthony és Joe Russo többször is elmondta, hatalmas X-Men rajongók, és ha lehetőségük nyílna, visszatérnének rendezni egy ilyen filmet. A fivérek nem olyan rég pedig arról beszéltek, hogy egy új szuperhős projekten dolgoznak, amitől sokan felkapták fejüket. Ez lenne az a szuperhősfilm?

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.