Főoldal Filmek A Marvel Studio már egy Daredevil projekthez castingol
Filmek

A Marvel Studio már egy Daredevil projekthez castingol

Úgy tűnik, kiszivárgott a Marvel Stúdió állítólagos castingja, ami tovább táplálta a Matt Murdock MCU-ban való felbukkanásáról szóló pletykákat.

163
Daredevil
Forrás: Netflix

A Daredevil filmes jogai nemrég kerültek vissza a Netflixtől a Marvelhez, és valószínűleg már készül is A fenegyerek folytatása. A ComicBook.com vett észre egy tweetet, amit @RPK_News1, azaz az iparággal kapcsolatban mindig jól értesült Daniel RPK tett közzé. A bejegyzésben egy Marvel által készített Daredevil talent grid látható. A grid nem tartalmazza sem a stábtagok, sem a szereplők nevét, és azt sem árulja el, hogy film vagy sorozat készül.

A Daredevil rebootról szóló pletykák azután kezdtek felröppenni, hogy a jogok visszakerültek a Marvelhez, miután a Netflixen a sorozatot 3 évad után elkaszálták 2018-ban. A tulajdonosváltás következtében a rajongók újraindították a #SaveDaredevil kampányukat, könyörögtek Kevin Feige-nek, hogy hozza vissza a sorozatot.

Az író és színész David Hayter még több találgatásra adott okot azzal, ahogy a londoni Comic Conon a rebootról szóló pletykákat kommentálta.

Rebootot készítenek. Imádtam, ahogy először csinálták, de a Frank Miller félében van néhány dolog, ami sokat jelentett nekem, ezért én azokat is beépíteném.

David Hayter

Ennek ellenére később Hayter egy tweetben azt írta: „nincs belsős infója” a pletykált Daredevil rebootról.

Nem, nem erősítem meg a Daredevil rebootot. I mistakenly thought I’d read in the trades that it was happening, and I would love to see it. (And yes, I’d love to write it.)

Pletykálták azt is, hogy Charlie Coxot láthatjuk a képernyőkön a készülő Pókember: Nincs hazaút című filmben, bár korábban kijelentette, hogy nem tér vissza. A film első előzetese hívta fel a rajongók figyelmét egy titokzatos inges fickóra Peter Parker kihallgatásán, de gyorsan megcáfolták Cox visszatéréséről szóló pletykákat, amikor bemutatták a film előzetesét IMAX formátumban. A 26%-kal nagyobb felbontáson tisztán kivehető volt, hogy a titokzatos karakter valójában az egyik nyomozó, s nem a lenti képen látható Charlie Cox mint Daredevil. Később maga a színész is megszólalt.

Biztos, nem az én Daredevilemről van szó, nem veszek részt benne.

Charlie Cox
Daredevil

Andrew Garfield szintén cáfolta, hogy benne lenne a filmben, de máskor is tévesztettek már meg minket színészek. Bár Garfield szüntelenül próbálja tagadni a visszatérésről szóló híreket, a bizonyítékok másról árulkodnak. Legutóbb az új előzetesben kaptunk utalást arra, hogy bizony a korábbi két Pókember is feltűnik majd a filmben. A brazil forgalmazó oldalán véletlenül néhány másodperccel hosszabbra sikerült a vágás, és jól látható, hogy az egyik harcjelenetben egy láthatatlan karakter arcon üti a Gyíkot, miközben a díszlet megegyezik egy kiszivárgott képpel, amin Tobey Maguire és Andrew Garfield beszélik át a jelenetet.

Tom Holland azt mondta, hogy a szereplők és a stáb a Nincs hazaútat a franchise végének tekinti, és úgy tűnik a film december 17-én a mozikban nagy durranással készül. Holland Benedict Cumberbatch Doctor Stange-e mellett lesz főszereplő, valamint Zendaya és Jacob Batalon is visszatér MJ-ként és Nedként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.