Főoldal Filmek A Pókember: Nincs hazaút IMAX előzetese Charlie Coxnak ad igazat, hogy nem az ő karakterét láttuk
Filmek

A Pókember: Nincs hazaút IMAX előzetese Charlie Coxnak ad igazat, hogy nem az ő karakterét láttuk

Most már elhisszük neki?

622
Daredevil
Forrás: Netflix

Charlie Cox alkarjáról szóló spekulációk megdőlni látszanak, miután bemutatták a Pókember: Nincs hazaút című film előzetesét levetítették az IMAX mozikban is. A trailer után több pletyka született Charlie Cox visszatéréséről, hogy a Netflix gyártású Marvel-sorozata után ezúttal a Marvel Studios alkotásában játssza el Daredevil szerepét. A színész korábban több alkalommal is tagadta, hogy őt láttuk a videóban, de nem hittünk neki.

Arról a jelenetről van szó, amikor főhősünket faggatják Mysterio halála miatt a kapitányságon, s egy ismeretlen alak, feltűrt inggel rátenyerel az asztalra. Csak a karakter karját láttuk, de sokan az ingből arra jutattak, hogy ez Matt Murdock lehet, aki majd kihozza Petert. A ComicBook készített interjút a Fenegyereket alakító színésszel, aki természetesen minden pletykát cáfolt ezzel kapcsolatban. Nem akartuk elhinni, azonban az IMAX vásznán levetített előzetesén látszik, hogy ez a titokzatos karakter nem más, mint akit pillanatokkal korábban láttunk a kihallgatószobában, csak nekivetkőzött a kihallgatásnak.

Úgy tűnik, hogy a Damage Control egyik beosztottjáról van szó, arról a csoportról, amit először a Pókember: Hazatérés című film elején láttunk. Ők felelnek a romok eltakarításáért, ők végzik el a piszkos munkát a Bosszúállók után. Feltehetően a londoni támadás után a csoport visszatér, és fontos szerepet játszik majd a folytatásban.

Az előzetesből kiderült, hogy Parker abban a reményben keresi fel Doctor Strange-t és segítőjét, Wongot, hogy majd a varázslók segítenek elfeledtetni a világgal Peter valódi kilétét. Wong figyelmeztetése ellenére Strange mit sem törődik a veszéllyel, beleegyezik, hogy egy nagyon veszélyes varázslatot hajtsanak végre. De problémák adódnak a szertartás során, és a multiverzum veszélyeivel találják szembe magukat. Ennek egyik szüleménye, hogy Sam Raimi-féle Pókember-trilógiából visszatér Alfred Molina, azaz Doctor Octopus, aki a trailer végén beköszön Peternek. Bár nem mutatják nekünk a Zöld manót, mindössze a jellegzetes nevetést hallhatjuk, valamint azt a zöld bombát látni, amit még Willem Dafoe karaktere használt. A felvételen látható elektromos szikra akár Jamie Foxx Elektrójának visszatérésére is utalhat, de őt sem látni a videón.

Ha minden jól megy, akkor a Pókember: Nincs hazaút című filmet december 17-én fogják bemutatni az amerikai mozikban, egy nappal korábban, december 16-án pedig a hazai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.