Főoldal Sorozatok A Mandalóri 3. évada mögött a Disney+ 2. legnézettebb évadpremierjét hozta a Loki 2. évada
Sorozatok

A Mandalóri 3. évada mögött a Disney+ 2. legnézettebb évadpremierjét hozta a Loki 2. évada

Mindenki Loki visszatérését várta, és ennek meglett az eredménye is: a Disney+ egyik legnézettebb évadpremierje lett.

568
Loki
Forrás: Marvel Studios

Múlt héten mutatták be a Loki című sorozat 2. évadának első epizódját, és rögtön a Disney+ egyik legnézettebb sorozata lett. A Marvel Studios nagysikerű Loki című sorozatának folytatása a streamingszolgáltató második legnézettebb évadpremierjét hozta a szintén nagy rajongótáborral bíró A Mandalóri 3. évada mögött, amit még idén márciusban mutattak be.

A rajongók már izgatottan várták Tom Hiddleston visszatérését, amit jól mutatott, hogy már az előzetest mennyien nézték meg. Nem meglepő tehát, hogy mindenki az október elején bemutatott első részre hangolódott, s ennek meg is lett az eredménye. A második évad első részét három nap alatt 10,9 millióan tekintették meg világszerte, s ezzel a streamingszolgáltató szerint 2023-ban a szolgáltatás 2. legnézettebb premierje volt. A Disney+ a nézettséget úgy határozza meg, hogy a teljes vetített időt osztja a játékidővel.

Az Ahsoka augusztusi sorozatpremierje az első öt napban 14 millió nézőt vonzott a Disney+-on. Dave Filoni élőszereplős sorozatát augusztus 23-án mutatták be, és a Samba TV adatai szerint augusztus 22-27. között a Disney+ legnézettebb műsora volt.

A filmes fronton A kis hableány élőszereplős filmet az első öt napban összesen 16 millióan nézték meg a platformon. Eközben a Pixar legújabb animációs filmje, az Elemi öt nap alatt 26,4 millió megtekintést ért el, ezzel a streaming szolgáltatás legnézettebb filmje lett a 2023-as naptárban.

Hiddleston mellett a sorozat főszereplői Owen Wilson mint Mobius ügynök, Wunmi Mosaku mint Hunter B-15, Gugu Mbatha-Raw mint Ravonna Renslayer bírónő és Sophia Di Martino mint Sylvie, akik mindannyian visszatérnek a sorozat második évadában. A Minden, mindenhol, mindenkor Oscar-díjas sztárja, Ke Huy Quan is csatlakozik a 2. évadhoz OB szerepében, aki Mobius és Loki vezetőjeként szolgál, miközben próbálják megoldani a torzulást.

Loki
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.