Főoldal Sorozatok A Loki 2. évad előzetese megdöntötte a Disney+ egyik rekordját
Sorozatok

A Loki 2. évad előzetese megdöntötte a Disney+ egyik rekordját

A Loki bemutatója még odább van, de már most hatalmas az érdeklődés a sorozat iránt.

451
Loki
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios hosszú várakozást követően a hét elején végre bemutatta a Loki második évadának első trailerét, amely máris új nézettségi rekordot döntött a Disney+-on. A Tom Hiddleston főszereplésével készült sorozat 2. évadának első előzetese hétfőn debütált, és alig egy nap után máris új mérföldkövet ért el.

A 80 millió megtekintéssel a trailer mostanra a Disney+ eddigi legnézettebb promója lett, megelőzve az Amazon: Ügyvéd 78 milliós nézettségét. Ezt követi sorban a WandaVízió és az Obi-Wan Kenobi 53, illetve 58 millió megtekintéssel a videómegosztó-portálokon.

A Loki új évada október 6-án debütál online. Az 1. évad továbbra is a Marvel Studios legnézettebb sorozata a streaming szolgáltatáson, és a nagy érdeklődés különösen jól jön most a stúdiónak, ami az elmúlt években inkább a rossz szájíz miatt hívta fel magára a figyelmet. A The Infinity Saga alatt megszoktunk a minőséget, amit az MCU 4. fázisában nem tudott tartani, és idén az ötödik fázis is botrányosan indult A Hangya és a Darázs: Kvantumániával, majd folytatódott a vesszőfutás a Titkos invázióval.

A Loki 2. évada “új izgalmakat ígér, ahogy a hírhedt Csínytevés Istenét új kalandokba taszítja az Idővariációs Hatósággal”.

A sorozat főszereplői Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, Jonathan Majors, Ke Huy Quan és Owen Wilson.

A vezető író Eric Martin. Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kevin R. Wright, Tom Hiddleston, Justin Benson és Aaron Moorhead, Eric Martin és Michael Waldron a vezető producerek, Trevor Waterson pedig társvezető producer. A rendezői székben Justin Benson és Aaron Moorhead, illetve Dan Deleeuw és Kasra Farahani foglal helyet, ők négyen rendezik mind a hat epizódot.

A Loki 2. évada október 6-án kezdődik, kizárólag a Disney+-on.

Loki
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.