Főoldal Sorozatok A Star Wars: Ahsoka lett a Disney+ a legnézetebb sorozata az elmúlt hetekben
Sorozatok

A Star Wars: Ahsoka lett a Disney+ a legnézetebb sorozata az elmúlt hetekben

Nagyon jól nyitott az Ahsoka, rögtön a Disney+ egyik legnézettebb műsora lett.

202
Ahsoka

A Lucasfilm és a The Walt Disney Company bejelentette, hogy a Star Wars: Ahsoka első része, a Mester és tanítványa volt a legnézettebb tartalom a Disney+-on az elmúlt héten. A debütáló epizód 14 millió megtekintést ért el, ami az első helyre repítette a sorozatot világszinten.

“Az Ahsoka minden korosztályban a rajongók kedvencévé vált, és csodálatos látni, hogy a saját sorozatában továbbra is nagy visszhangot kelt a nézők körében” – mondta Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke. “Szeretném elismerni a Dave Filoni és Jon Favreau által vezetett kreatív csapatunk, a Rosario Dawson vezette hihetetlen színészgárda és a tehetséges stáb fantasztikus munkáját – a csapat és az egész Lucasfilm nevében pedig köszönetet mondunk a rajongóknak, akik Ahsoka minden egyes lépését végigkísérték, és mindazoknak, akik csak most ismerkednek meg vele a Disney+-on.”

A Disney+ legújabb, saját gyártású sorozata a Birodalom bukása után játszódik és Ahsoka Tano, az egykori Jedi lovag kalandjait követi, aki ezúttal egy, a sebezhető galaxisra leselkedő fenyegetés után nyomoz. A cselekmény egy újabb, érdekes kiegészítése lesz a messzi-messzi galaxisban játszódó franchise-nak, amely mélyebb bepillantást enged Ahsoka saját történetébe és múltjába, valamint a Star Wars univerzumba.

Rosario Dawson mellett a főbb szerepekben feltűnik majd Natasha Liu Bordizzo (Sabine Wren), Mary Elizabeth Winstead (Hera Syndulla), Ray Stevenson (Baylan Skoll), Ivanna Sakhno (Shin Hati), Diana Lee Inosanto (Morgan Elsbeth), David Tennant (Huyang), Lars Mikkelsen (Thrawn admirális) és Eman Esfandi (Ezra Bridger).

A sorozatot Dave Filoni jegyzi, aki Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson és Carrie Beck mellett executive producerként is tevékenykedett.

A Star Wars: Ahsoka első része augusztus 23-án jelent meg a Disney+-on, és jelenleg három epizód érhető el. A sorozat új epizódjai szerdánként érhetők el kizárólag a Disney+-on.

Forrás: Disney+ Magyarország

Ahsoka
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: The Acolyte
Sorozatok

Kiszivárogtatták a The Acolyte pontos megjelenési időpontját

Az utóbbi évek legjobban várt sorozata a The Acolyte.

Oscar
Filmek

A Disney+ élőben közvetíti a 96. Oscar-díjátadót

Nem maradunk le a 96. Oscar-díjról, a Disney+ élőben adja itthon.