The Falcon and the Winter Soldier

A legújabb merchandise figurának köszönhetően kiderült, ki lesz az új Amerika Kapitány

A jelek szerint még nem Sólyom lesz Amerika Kapitány.

Igazából a Bosszúállók: Végjáték óta mennek találgatások arról, hogy ki lesz az új Amerika Kapitány, miután Steve Rogers átnyújtotta pajzsát barátjának, Samnek. A grandiózus finálé eseményeihez legszorosabban a Disney+ The Falcon and the Winter Soldier sorozata kapcsolódik majd, hiszen ez boncolgatja majd főként a Kapitány szerepét a Marvel Moziverzumon belül.

Több forgatási fotót is láttunk már a munkáról, illetve a tavalyi Super Bowl alatt bemutatott rövid teaser előzetesben még Wyatt Russell karaktere, U.S. Agent is befutott a pályára. Nagy titok övezi a sztorit, hogy mit is dolgoznak fel, de egy lehetséges teória szerint az amerikai kormány nem nézi jó szemmel, hogy Sam kapta meg a pajzsot, s mindent elkövetnek, hogy saját emberük, John F. Walker legyen a Bosszúállók új vezetője. Ezt erősíti meg a sorozathoz készült játékfigura is.

Egészen biztosak vagyunk benne, hogy később Sam megkapja a címet, ahogy Rogers szerette volna; a kérdés inkább csak az, hogy mikor kerül sor erre. Legjobb esetben már láttuk volna a sorozatot, hiszen a Marvel Studios nyár végén tervezte képernyőre tűzni a kalandot, azonban a COVID miatt félbe kellett szakítani a forgatást, ezért törölték az idei naptárból.

Premiert még nem kapott a sorozat, mindössze azt erősítette meg a Disney, hogy valamikor 2021-ben kerül műsorra.

Total
1
Shares
Previous Article

Elképesztő sztárparádéval jön a Netflix karácsonyi időszakra időzített musicale-e, a The Prom

Next Article
Valkűr

A Marvel egy új Valkűr bemutatásán dolgozik Tessa Thompson karaktere alapján

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!