Wide Screen
Image default
Filmek

A Kvantumvilág nagyon fontos szerepet játszik a következő filmeknél

Kevin Feige, a Bosszúállók 4. producere megerősítette, hogy a Kvantumvilág fontos szerepet kap a folytatásban.

Kevin Feige, a Bosszúállók 4. producere megerősítette, hogy a Kvantumvilág fontos szerepet kap a folytatásban.

A Hangya első része után világossá vált, hogy a Kvantumvilág nagyon fontos szerepet kap a Marvel Moziverzumban, aminek tényét nyáron bemutatott A Hangya és a Darázs folytatás tovább erősítette, amikor Hank Pym (Michael Douglas) visszatért a térbe, hogy megmentse Janet Van Dyne-t (Michelle Pfeiffer). De több elmélet született már arról is, hogy a Bosszúállók 4. részében milyen módon térnek majd vissza a meghalt hősök, és bizony talán nem is időutazásról lesz szó, hanem a kvantumtér segítségével mentik meg szeretett kedvenceinket és a fél univerzumot – erről mesélt az elmúlt hetekben Michael Douglas is.

A Végtelen háború írói már megerősítették, hogy A Hangya és a Darázs nagyon fontos szerepet játszik a folytatásban – erre utaló jelet láttunk a stáblista utáni jelenetben is -, amit most Kevin Feige a Marvel Studios elnöke is megerősített egy interjúban.

Először A Hangya végén láttuk Scott Langot a kvantumtérben. Elkezdtük meghámozni a hagymát, amit később a Doctor Strangeben teljesen meghámoztunk, amikor elmentünk a multiverzumba. Szóval ez egy kis teszt volt a részünkről.

De most a Kvantumvilág egy egészem más terület, amivel úgy játszunk, hogy közben elmeséljük a történeteinket. A Kvantumvilág sokkal nagyobb, mint azt valaha is elképzeltük. Mindenféle kalandban lesz részünk ezen a szinten, amit talán egy másik filmben bemutatunk.

Kevin Feige

Feige nem árulta el, hogy melyik másik filmre gondolt a beszélgetés alatt, de alighanem a még mindig cím nélküli Bosszúállók-filmre gondolt, melyben a hősök a kvantumvilágot használják majd fel, hogy megmentsék az univerzumot. Erről már szivárogtattak tavasszal a CineEurope rendezvényről, ahol egy levetített jelenetben Scott és Vasember beszélget egy titkos fegyverről – talán arról az eszközről, amivel utaznak majd a kvantumtérben?

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat