Wide Screen
Image default
Filmek

Így fog A Hangya és a Darázs kapcsolódni a Végtelen háborúhoz

Két hét múlva érkezik a magyar mozikba A Hangya és a Darázs, de a tengerentúlon már bemutatták, így megtudtunk ezt-azt a folytatásról.

Scott Lang (Paul Rudd), vagyis a Hangya kimaradt a Bosszúállók: Végtelen háborúból, igaz egy rövid utalást kaptunk a filmben, hogy a karakter miért marad távol: a Polgárháború eseményei után házi őrizetben van, akárcsak Sólyomszem. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ne látnánk a karaktert a Bosszúállók 4. részben, hiszen több forgatási képen is feltűnt már a Hangya, sőt, Darázs is fontos szerepet kap, aki állítólag Marvel kapitánnyal játszik majd egy csapatban a Thanos-szal vívott nagy csatában.

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke korábban úgy fogalmazott, hogy A Hangya és a Darázs nagyon fontos szereppel bír a Marvel Moziverzumban, szorosan összekötni majd az eseményeket – ezt a Végtelen háború írói is megerősítették -, de hogy pontosan mire célzott a stúdió feje, azt nem árulta el. Most, hogy Amerikában múlt héten bemutatták a filmet, s kiszivárgott a stáblista utáni jelenet, már értjük, hogy A Hangya második része miért bír ekkora szereppel a sorban.

Beszámolók alapján kiderült ugyanis, hogy a film egyik stáblista utáni jelenetében a főhős visszamegy a Kvantumvilágba, hogy meggyógyítsák Szellemet, az újdonsült barátjukat. Igen, valami okból kifolyólag a film végére az addig főellenség átáll a jók oldalára, de csak úgy tudják megmenteni, ha a Kvantumvilágban kutatnak ellenszer után. Azonban baj történik, mert Scott hiába kéri Hanket (Michael Douglas) Janet-et (Michelle Pfeiffer) és Hope (Evangeline Lilly) segítségét, nem jön válasz, hiszen ők is elporladtak Thanos csettintése után, s így Scott a kvantumtér rabjává válik. De nem sokáig, valahogy sikerül majd kiszabadulnia, és elképzelhető, hogy egy olyan tárgy segítségével, ami később a Bosszúállók hasznára is lesz az időutazásban. Nem is olyan rég a CineEurope-on bemutattak egy jelenetet a Bosszúállók 4.-ből, ahol Tony Stark és Scott Lang beszélgetnek egy technológiáról, amely segítségével képesek alternatív idősíkokat létrehozni. Ez lehet a megoldás, hogy megfékezzék az Őrült Titánt a folytatásban?

Még több a témában...

A Hatalomkő eredetileg teljesen más színű lett volna A galaxis őrzőiben

Kévés Bence Mihály

Elizabeth Olsen lelőtte a WandaVision Disney+ bemutatóját?

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: A Hangya

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat