A Hangya és a Darázs

A Hangya és a Marvel kapitány kulcsfontosságú filmek lesznek, hogy megértsük a Bosszúállók 4.-et

A Végtelen háború írópárosa szerint A Hangya és a Darázs, illetve a Marvel kapitány fontos szerepet töltenek be a Bosszúállók 4. előtt.

A Végtelen háború írópárosa szerint A Hangya és a Darázs, illetve a Marvel kapitány fontos szerepet töltenek be a Bosszúállók 4. előtt.

A napokban kiderült, hogy A Hangya és a Darázs cselekménye nem a Végtelen háború után zajlik, hanem előtte, és nem lesz ez máshogy a Marvel kapitány esetében sem, hiszen abban a filmben egészen a ’90-es évekig megyünk vissza. Most viszont megtudtuk azt, hogy mindkét film cselekménye döntő fontossággal bír majd a Bosszúállók 4. történetében.

Stephen McFeelyvel, a Bosszúállók: Végtelen háború egyik forgatókönyvírójával készült interjúból egészen meglepő dolgok derültek ki:

Két évvel ezelőtt gondold magad a mi helyzetünkbe: egy üres falat néztünk, ami csak annyit mondott, Bosszúállók 3., A Hangya és a Darázs, Marvel kapitány, Bosszúállók 4. Tehát, van négy cipős doboz, és mi vagyok felelősek a könyvtartókért. Miközben meghozzuk a döntést, hogy mit akarunk csinálni, ott van nekünk két cipős doboz középen, melyekre vagy teherként vagy lehetőségként tekintesz… Remélem, hogy a beszélgetésnek közted és köztem egy év múlva is lesz értelme, hiszen éveken keresztül készítettük elő ezeket a Marvel-filmeket. Mindegyik film kapcsolatban áll a másikkal.

A Végtelen háború bemutatója előtt Anthony és Joe Russo rendezőpáros úgy fogalmazott, hogy A Hangya és a Darázs kiemelt fontossággal bír majd a Bosszúállók 4. előtt, ez lesz a legfontosabb film, amit látnod kell a jövő nyáron érkező folytatás előtt. Aztán láttuk a Bosszúállók 3. stáblista utáni jelenetét, mely nem Hangyát, hanem a Marvel legerősebb karakterét, Marvel kapitányt hívja segítségül. Carol Danvers lehet a Föld utolsó reménye, miután Thanos kiirtotta a fél univerzumot. Más szóval, július végén – tegnap megtudtuk, hogy miért csak ekkor mutatják be itthon a filmet – meg kell néznünk A Hangya és a Darázst a mozikban, ám a jövő év márciusában érkező a Marvel kapitányt sem szabad kihagyni, ha azt szeretnénk, hogy összeálljon a kirakós a Bosszúállók 4.-ben.

Total
0
Shares
Previous Article
A Hangya és a Darázs

Ki fogtok akadni, hogy miért érkezik késve hozzánk A Hangya és a Darázs

Next Article
Fekete Özvegy

Akár több mint 65 rendezőjelöltje is lehet a Fekete Özvegy-filmnek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!