Wide Screen
Image default
Filmek

Ki fogtok akadni, hogy miért érkezik késve hozzánk A Hangya és a Darázs

Több rajongó is kérdezte már, hogy miért csak három héttel az amerikai bemutató után vetítik Magyarországon A Hangya és a Darázs filmet: megmondták nekünk.

Az elmúlt évek alatt olyan szerencsés helyzetben voltunk, hogy sok filmet az amerikai bemutató előtt láttunk, még ha egy nappal is, de kis hazánkban előbb kezdték el vetíteni a Bosszúállók: Végtelen háborút, mint az Egyesült Államokban. A tradíciók miatt köztudott, hogy az USA-ban mindig pénteken vannak a bemutatók, akkor mutatják be a mozik a legújabb filmeket, míg Magyarországon ez a nap csütörtökre esik.

Most viszont sehogy sem stimmel A Hangya és a Darázs bemutatója, amit a Marvel három héttel eltolt nálunk és más európai országban is. De még így is szerencsésebbek vagyunk, mint az angolok, ők ugyanis csak augusztus 3-tól kezdve válthatnak jegyet a Marvel Moziverzum következő szuperhőskalandjára. Mégis mi állhat a dolgok mögött, miért kell ennyit várnunk egy olyan filmre, ami rögtön a Végtelen háború után mutatnak be?

Nos, a válasz pofonegyszerű: nyáron kerül megrendezésre a labdarugó-világbajokság, s nemes egyszerűséggel a Disney nem szeretne versenyezni a FIFA-val. A stúdió úgy gondolja, hogy Európában túl nagy múlttal bír a sport, s ezért kevesebben mennének el megnézni A Hangya új kalandját, így inkább eltolják az európai bemutatókat. Ahogy ti sem, úgy mi sem értünk teljesen egyet a döntéssel, hiszen a két dolog nem zárja ki a másikat. A reggeli vagy késő esti órákban nyugodt szívvel beülhetnénk A Hangya és a Darázsra, és még a délutáni meccsről sem maradnánk le. Ez van, be kell érnünk azzal, hogy a film országos bemutatója csak július 26-án lesz Magyarországon.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték új tervrajzai elárulták, hogy a Végtelen Kesztyűt ki más használta volna még

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

Kévés Bence Mihály

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon