A Hangya és a Darázs

Ki fogtok akadni, hogy miért érkezik késve hozzánk A Hangya és a Darázs

Több rajongó is kérdezte már, hogy miért csak három héttel az amerikai bemutató után vetítik Magyarországon A Hangya és a Darázs filmet: megmondták nekünk.

Több rajongó is kérdezte már, hogy miért csak három héttel az amerikai bemutató után vetítik Magyarországon A Hangya és a Darázs filmet: megmondták nekünk.

Az elmúlt évek alatt olyan szerencsés helyzetben voltunk, hogy sok filmet az amerikai bemutató előtt láttunk, még ha egy nappal is, de kis hazánkban előbb kezdték el vetíteni a Bosszúállók: Végtelen háborút, mint az Egyesült Államokban. A tradíciók miatt köztudott, hogy az USA-ban mindig pénteken vannak a bemutatók, akkor mutatják be a mozik a legújabb filmeket, míg Magyarországon ez a nap csütörtökre esik.

Most viszont sehogy sem stimmel A Hangya és a Darázs bemutatója, amit a Marvel három héttel eltolt nálunk és más európai országban is. De még így is szerencsésebbek vagyunk, mint az angolok, ők ugyanis csak augusztus 3-tól kezdve válthatnak jegyet a Marvel Moziverzum következő szuperhőskalandjára. Mégis mi állhat a dolgok mögött, miért kell ennyit várnunk egy olyan filmre, ami rögtön a Végtelen háború után mutatnak be?

Nos, a válasz pofonegyszerű: nyáron kerül megrendezésre a labdarugó-világbajokság, s nemes egyszerűséggel a Disney nem szeretne versenyezni a FIFA-val. A stúdió úgy gondolja, hogy Európában túl nagy múlttal bír a sport, s ezért kevesebben mennének el megnézni A Hangya új kalandját, így inkább eltolják az európai bemutatókat. Ahogy ti sem, úgy mi sem értünk teljesen egyet a döntéssel, hiszen a két dolog nem zárja ki a másikat. A reggeli vagy késő esti órákban nyugodt szívvel beülhetnénk A Hangya és a Darázsra, és még a délutáni meccsről sem maradnánk le. Ez van, be kell érnünk azzal, hogy a film országos bemutatója csak július 26-án lesz Magyarországon.

Total
0
Shares
Previous Article

A hősök nem támadnak fel a Bosszúállók 4.-ben

Next Article
A Hangya és a Darázs

A Hangya és a Marvel kapitány kulcsfontosságú filmek lesznek, hogy megértsük a Bosszúállók 4.-et

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!