Főoldal Filmek A Kokainmedve forgatókönyvírójának több ötlete is van folytatásra, akár még az űrben is kiköthet
Filmek

A Kokainmedve forgatókönyvírójának több ötlete is van folytatásra, akár még az űrben is kiköthet

Nagy az érdeklődés a Kokainmedve iránt, és már a folytatásról beszélgetnek a készítők.

326
Kokainmedve

Az igaz történet alapján készült Kokainmedve című film Elizabeth Banks rendezőnő egy hatalmas fekete medve történetét dolgozza fel, ami több kiló kokaint evett. A medve, miután elvesztette az eszét, őrült tombolásba kezdett az erdőben, és amerre csak járt, pusztítást hagyott hátra.

Miközben az első film többnyire valós eseményekből merített ihletett, addig a folytatásnál teljesen szabad kezet kaphatnak a készítők. A Varietynek adott interjújában Jimmy Warden forgatókönyvíró egy olyan vad ötletet vetett fel a folytatásra, amely még az interjúalanyát is megdöbbentette.

Igen, persze. Nem csak egy folytatás. Sok folytatás. A ‘Kokainmedve az űrben’ az a film, ahol valószínűleg befejeznénk… Nem, csak szórakozom veled, hogy a kokainmedve az űrbe megy, de határozottan sok ötletem van a folytatással kapcsolatban. Ebben a filmben nem a medve a rosszfiú, hanem a körülmények és a többiek rossz döntései miatt állítják be rossznak. Azt hiszem, ezt a történetet újra és újra elmesélhetjük. Nagyon izgatott lennék, ha lehetőséget kapnánk a folytatásra, mert van néhány nagyon jó ötletünk a következő filmekhez.

Jimmy Warden

Valószínűleg minden várakozást felülmúlt a Kokainmedve, csak a bemutató pénteki napján már 8,65 millió dollárt hozott. Ez egy kiváló kezdés a 30-35 millió dolláros költségvetésből készült filmnél. Banks és Warden már a film megjelenése előtt is folytatásokra utalgatott, és mivel ilyen nagy az érdeklődés a film iránt, talán a készítők is komolyan gondolják. A medve után akármi megtörténhet, bármilyen vadállatról film készülhet. Banks korábban már utalt rá, hogy filmet forgatna egy kokainos cápáról, ugyanakkor hozzátette, hogy több ponton is hasonlóságot mutatna a Cápa című filmmel, ezért lehet egy másik ragadozó állatot kellene választania.

Kokainmedve
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Kokainmedve
Filmkritikák

Kokainmedve kritika

A Kokainmedve egy véres, pokolian szórakoztató horrorkomédia, de vannak hibái.

Kokainmedve
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Kokainmedve premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Kokainmedve című filmet a mozikban.