Főoldal Sorozatok A mandalóri alkotója nem egy konkrét végkifejletre épít, hanem egy sokkal nagyobb történet középső fejezetét készül elmesélni
Sorozatok

A mandalóri alkotója nem egy konkrét végkifejletre épít, hanem egy sokkal nagyobb történet középső fejezetét készül elmesélni

Nem kell aggódni, hogy mi lesz A mandalóri 3. évada után, bőven van még ötletük a készítőknek.

516
The Mandalorian
Forrás: Star Wars

Úgy tűnik, Din Djarin és Grogu történetének nincs vége, legalábbis egyelőre nem helyezték kilátásba, hogy lezárnák a Disney+ egyik legnépszerűbb sorozatát. A mandalóri 3. évadának első epizódját március 1-jén mutatja be a streamingszolgáltató, azonban a társalkotó Jon Favreau biztosítja a rajongókat, hogy Din Djarin története még sok mindent tartogat.

Mikor 2019 őszén bemutatták a Star Wars első élőszereplős sorozatát, ki gondolta volna, hogy működőképes ez a formula a messzi-messzi galaxisban, különösen a Disney folytatástrilógiája után, ami kapott hideget-meleget, és bár anyagilag sikeres volt mindhárom film, kritikákban inkább lehúzták azokat. Most a Total Filmnek adott friss interjújában Favreau a Disney+ egyik legsikeresebb sorozatának a befejezéséről mesélt.

Nem, nincs – szerintem az a szép ebben, hogy ez egy sokkal nagyobb történet középső fejezete. És bár körvonalazódik, hogy idővel hogyan lehet ezeket a karaktereket beleilleszteni egy nagyobb univerzumba, ugyanakkor kell lennie egy finálénak, amire építenénk, vagy amit előre elterveztem. Épp ellenkezőleg, szeretném folytatni ezeket a történeteket. Szeretném, ha ezek a karakterek egy ideig még velünk lennének, és rajtuk keresztül el tudjuk mesélni ezeket a sztorikat. Szeretem, ahogyan a kalandok kibontakoznak, és már alig várom, hogy még sokáig folytathassam velük a munkát.

Jon Favreau

Azt már tudjuk, hogy Djarin és Grogu története a 3. évad után is folytatódni fog; Favreau nemrég megerősítette, hogy időközben már a 4. évad forgatókönyvét is megírták. A BFM TV-nek elárulta, hogy a harmadik évad utómunkája alatt írta meg a 4. évad sztoriját.

Favreau és Dave Filoni, valamint a Lucasfilm kreatív csapata megcsinálta azt, amire senki sem fogadott volna: úgy teremetett valamit újat, amire még nem volt példa, hogy ismeretlen és új karaktereket hoztak be az élőszereplős sorozattal, akikre támaszkodhatnak. A viszonylag szerény kezdetek óta a sorozat hatalmasra nőtt, és olyan nagy nevek tűntek fel egy-két epizódra, mint például Luke Skywalker, Ahsoka vagy Boba Fett.

A mandalóri
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?

Az akolitus
Előzetesek

A titokzatos Sith nagyúr kap főszerepet Az akolitus új előzetesében

Az akolitus új előzetesében hallhatjuk és többet láthatunk a Sith mesterből.