Wide Screen
Image default
Filmek

A Joker sikere miatt elképzelhető, hogy a Venom folytatása R-besorolást kap

A Joker-film egymilliárd dolláros bevétele bizonyítja, hogy mennyire kivagyunk éhezve a korhatáros mozifilmekre, s nem kizárt, hogy a Venom 2. is R-besorolást kap.

A Joker-film egymilliárd dolláros bevétele bizonyítja, hogy mennyire kivagyunk éhezve a korhatáros mozifilmekre, s nem kizárt, hogy a Venom 2. is R-besorolást kap.

Az elmúlt években a Deadpool, a Logan – Farkas és Joker is bizonyította, hogy az R-besorolású képregényfilmeknek van keresni valójuk a filmvásznon, és a közönség még nem telítődött a szuperhősfilmekből – Martin Scorsese nagy bánatára. Todd Phillips rendező nemrég elárulta egy interjúban, hogy papíron nagy kockázatnak volt kitéve a film, hiszen a Warner kezdetben sokat hezitált az R-besorolás miatt, és majdnem nemet mondtak rá.

Végül a papírforma nem jött be, mert a Joker az egyik legsikeresebb film lett, a csaknem 70 millió dollárból készült film több mint 1 milliárd dollárt kasszírozott össze a világ mozikasszáiból. Pletykák szerint a film sikere után a Warner több hasonló projektnek is zöld utat adott, de a jelek szerint mások is szeretnék követni példájukat. Az egyik ilyen karakter a Tom Hardy által megformált Venom lehet, amit a siker ellenére családbarát kivételben küldtek filmvászonra.

Matthew Tolmach

A CinemaBlend készített interjút Matthew Tolmach producerrel, aki elismerte, hogy a Sony és a társproducerek arra törekednek most, hogy a Venom folytatását PG-13-as és R-besorolású kiadásban is bemutassák:

Úgy értem, hogy mivel már működik, ezért minden egyes alkalommal el kell gondolkodnunk ezen. Ugyanakkor azt mondom, hogy mi filmünk is nagyon jól teljesített. A mi franchise-unk olyan, amilyen, és nem hinném, hogy bárki azt akarja mondani, hogy „Hé, megcsinálták!” Van keresnivalónk ebben a világban. Szóval ez nem olyan, hogy mindenki fontolgatná, hogy r-besorolású filmet forgasson…

Ruben Fleischer rendezőt Andy Serkis váltotta a székben, főszerepben továbbra is Tom Hardy, aki ezúttal Woody Harrelson főszereplésével Vérontót kapja meg. A filmet novemberben kezdték forgatni – Hardy beszámolóiból derült ki -, és a várható bemutató valamikor 2020-ban lesz, legjobb eséllyel október 2-án.  

Még több a témában...

A Marvel hivatalos nemzetközi oldalain elkezdték levenni a Fekete Özvegy premierdátumát

Kévés Bence Mihály

A The Falcon and the Winter Soldier forgatásán kiszúrták Bucky egy régi barátját is

Kévés Bence Mihály

Joel Kinnaman elmondása alapján erősen korhatáros lesz a The Suicide Squad, John Cena pedig egy komikus géniusz

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat