Főoldal Filmek A Joker mintájára egy Bane spin-off is készülhet, és akár még a The Batman folytatásában is megjelenhet a karakter
Filmek

A Joker mintájára egy Bane spin-off is készülhet, és akár még a The Batman folytatásában is megjelenhet a karakter

A Warner Bros. már keresi a lehetőségét, hogy Bane mielőbb visszatérjen.

505
Bane

A Sötét lovag-trilógiában láttuk legutoljára Bane-t Tom Hardy alakításában, azonban úgy tűnik, hogy a Warner Bros. falai között már felmerült a karakter mielőbbi visszatérésének ötlete, és a The Batman második része lehet a tökéletes alkalom.

A Joker-film a tavalyi év egyik legnagyobb slágere volt, és bár a Bosszúállók: Végjáték megdöntötte a legtöbb bruttó bevételt termelt film rekordját, a Joker még nála is sikeresebb volt, hiszen az ötvenötmillió dollárból készült film bevétele meghaladta az egymilliárd dollárt, vagyis minden idők legjövedelmezőbb szuperhősfilmjéről beszélünk. A siker után többen számítanak egy Joker-folytatásra, még a rendező is nyitott lenne erre, de lehet egy másik gazember kap zöld utat most.

Umberto Gonzalez a Heroic Hollywood alapítója arról számolt be, hogy a stúdiónak nagy tervei vannak Bane-nel, s hamarosan visszatérhet a filmvászonra.

Joaquin Phoenix díjnyertes Joker-filmje után a Heroic Hollywood exkluzívként számol be, hogy megpróbálnak egy önálló Bane spin-off tervét a DC vezetői elé tenni. Todd Phillips filmjéhez hasonlóan megadnák a lehetőséget, hogy karakter-tanulmányozással tárják fel a gazember pszichéjét, bár remélhetőleg egy kicsi bunyóval.

Umberto Gonzalez

Sajnos a projekt még nagyon gyerekcipőben jár, hiszen még asztalra sem került, mindössze elmélet szinten beszélnek róla, noha ennek jó oka van. Gonzalez véleménye szerint azért nem döntöttek még Bane jövőjéről, mert lehet, hogy ő lesz a The Batman második rész egyik gazembere majd.   

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...