Wide Screen
Image default
Filmek

Todd Philips szívesen látna egy, a Joker világában játszódó Batman-filmet

A direktor szerint Batmannek akadna hely az ő Gothamjében.

A Joker az elmúlt hónapok egyik leghangosabb sikere volt, nagydíjat kapott a Velencei Filmfesztiválon, emellett átlépte az 1 millió dolláros bevételt is. Ráadásként, a szakma az egyik legnagyobb Oscar-favoritnak tartja a filmet, több fontos kategóriában számíthat jelölésre. Todd Philips számtalan alkalommal beszélt már a folytatás lehetőségéről, most azonban egy még meglepőbb kijelentést tett. A Variety hasábjain a következőket mondta a direktor:

Ez egy csodálatos Gotham. Szívesen megnézném, hogy Batman hogyan illik bele a városnak ebbe a verziójába.

Philips rögtön kifejtette, hogy nem feltétlen arra gondol, hogy ő készíteni fog egy Batman-filmet, hanem arra, hogy érdekes lenne látni, hogy ez a Gotham milyen hőssel rendelkezik.

Nem azt mondom, hogy ezt a filmet én el fogom készíteni. Csupán arra gondolok, hogy érdekes lenne látni, hogy ez a Gotham milyen Batmant eredményez.

Hamarosan egyébként Bruce Wayne-t is újra láthatjuk a mozivásznon, a hősről ugyanis Robert Patinson főszereplésével készül film, Matt Reeves rendezésében. A produkcióban jelentős szerepet kap majd Zoe Kravitz, Jeffrey Wright, Colin Farrell, John Turturro és Andy Serkis is. Fontos azonban kiemelni, hogy ez az alkotás nem kötődik Phillips világához.

A Jokerről legközelebb minden bizonnyal az Oscar-szezon kapcsán hallunk majd, míg a Pattinson-féle film bemutatója 2021. június 25-én lesz.

Még több a témában...

Az új Batman játék reboot lesz?

Sinka Tamás

A WB Games Montreal újabb jelét adta, hogy egy Batman-videojátékon dolgoznak

Fonyódi Dávid

FEJTÁGÍTÓ: A Harleen az eredeti Harley Quinn történet, a MAD LOVE-nál is jobb

Kiss Zita

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat