Főoldal Filmek A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

664
Joker: Kétszemélyes téboly
Forrás: Warner Bros.

A Joker: Folie à Deux bemutatójára pontosan egy év múlva kerül sor, ennek apropóján a film rendezője, Todd Phillips megosztott egy új képet Joaquin Phoenixről, aki a DC Comics legendás gonosztevőjét alakítja másodszor majd a filmvásznon. Képeket már láttunk a filmről, előzetesről továbbra sem hallani.

Todd Phillips rendező áprilisban már megosztott egy képet Lady Gaga Harley Quinnjéről és Phoenix Jokeréről, miközben megerősítette, hogy a folytatás forgatása befejeződött. Ezt leszámítva eddig sokat nem árultak el a közelgő folytatásból.

Az Instagramon megosztott képen Phoenix Jokerét láthatjuk, miközben négy ember körbeveszi a szakadó esőben. Egyedül csak Joker nem tart esernyőt, az arcát pedig az ég felé fordítja. Ha jobban megnézzük a képet, kivehető, hogy a másik négy személy arcát bohóc mintájúra festették. “Október 4. Köszönöm az összes üzenetet” – írta Phillips a kép alá. “Négy évvel ezelőtt elég nagy utunk volt. Rengeteg nagyszerű emlék. Még több fog jönni.”

A filmről mindössze annyit tudunk, hogy nem kap helyet a DC Univerzumban, hanem a DC Elseworlds lesz az otthona. Az is felmerült, hogy ez a film valójában egy musical lesz, bár ezt így vagy úgy, de nem erősítették meg. Korábban olyan pletykákat olvashattunk a folytatásról, hogy az Arkham Asylumban fog játszódni, Fleck pedig egy rokon lélekkel találkozik majd, a beteg Harleen Quinzel/Harley Quinn (Lady Gaga) személyében. Ez eltér a képregényektől, de ezen nem igazán lepődünk meg, mivel a 2019-es film is több ponton eltért attól, amiről a DC képregényeiben olvashattunk.

Ne legyenek kétségeink Jokerrel kapcsolatban, hogy tartogat még meglepetéseket számunkra. Mivel ez az egyetlen film, amit a 2024-ben bemutat a DC Studios, az elvárások nagyok. Szüksége is van erre a Warner Bros.-nak, hiszen az utóbbi évek mozijai nem robbantottak kasszát, inkább bukásra voltak ítélve. A Joker: Folie à Deux fogadtatása sorsdöntő lesz, hiszen a DC Univerzum alternatív idővonalán játszódik, ami 2025-ben otthont ad egy másik folytatásnak, nevezetesen Matt Reeves Batman folytatásának.

A Joker: Folie à Deux 2024. október 4-én kerül a mozikba, pontosan öt évvel a Joker bemutatása után.

Joker
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.