Ms. Marvel Sólyomszem

A Hasbo megszellőztette, hogy mikor mutatják be a Ms. Marvel és Sólyomszem Disney+ sorozatokat

Miközben többen is a Sólyomszem-sorozat elnapolásáról beszéltek, a legújabb hírek szerint akár már 2021-ben debütálhat a Disney+ felületén.

Miközben többen is a Sólyomszem-sorozat elnapolásáról beszéltek, a legújabb hírek szerint akár már 2021-ben debütálhat a Disney+ felületén.

A Hasbro a New York Toy Fair 2020 ülésezett tegnap reggel éppen a Marvel Moziverzumon alapuló karakterek sorát mutatta be a jelenlévőknek, miközben azt is megerősítette, hogy mikor lesz látható a már bejelentett Sólyomszem– és a Ms. Marvel-sorozatok. Jeremy Renner sorozatával az elmúlt hónapokban többször is foglalkoztak, mert egyesek úgy tudják, hogy a Marvel Studios ütemezési gond miatt kénytelen volt eltolni a 2021 őszére kiírt bemutatót, hiszen Kate Bishop szerepére kiszemelt Hailee Steinfeld nem ér rá az Apple TV+ sorozat forgatása okán.

Ahogy az várható volt, az idei legendák sorát olyan Marvel hősök erősítik, mint a Cate Shortland rendezőtől a májusban érkező Fekete Özvegy-film, vagy a november 6-ára kiírt Örökkévalók, de a filmek mellett természetesen a Disney+ sorozatok is nagyon fontos szerepet kapnak, köztük az augusztusban érkező a The Falcon and the Winter Soldier vagy az előrébb hozott WandaVision is (amit 2021 helyett már idén decemberben bemutatnak). De más figurák, a Disney XD csatorna hősei, a Spider-Man: Maximum Venom animációs sorozat és a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal közös fejlesztésű Marvel’s Avengers videojáték.

2021-ban jelenállás szerint négy nagy filmcímet mutatnak be: a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját (2021.02.12.), a Doctor Strange az őrület multiverzumában folytatást (2021.05.07.), a cím nélküli harmadik Pókember-filmet (2021.07.16.) és a Thor: Szerelem és mennydörgést (2021.11.05.). És akkor ott vannak még a sorozatok is, hiszen érkezik a Loki valamikor 2021 elején, a What if… jövő év nyarán, és a Sólyomszem, amit valamikor 2021 végén mutatnának be. Ezen változtathatott kicsit a Marvel Studios, ugyanis Bisha K. Ali sorozata, a Ms. Marvel még a Sólyomszem-sorozat előtt képernyőre kerülhet.

Ha ez a helyzet áll fenn, akkor az előttünk álló hetekben várhatóan még többet megtudunk majd ezekről, és egy-két fontosabb castingről is hírt kapunk, ami egybevághat a már megerősített Marvel Kapitány második részével, amiről azt feltételezik, hogy Kamala Khan, azaz Ms. Marvel bemutatkozása lehet a filmvásznon a sorozat után.

Total
31
Shares
Previous Article

Akár Robin is feltűnhet Matt Reeves a The Batman-filmjében

Next Article
Sonic, a sündisznó

Dwayne Johnson is szerepelhet a Sonic folytatásában?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!