Főoldal Sorozatok A hírek szerint a Marvel Studios több színésznőt is meghallgat Kate Bishop szerepére
Sorozatok

A hírek szerint a Marvel Studios több színésznőt is meghallgat Kate Bishop szerepére

Úgy tűnik, hogy Hailee Steinfeld elfoglaltsága még mindig komoly fejtörést okoz a Marvelnek, hiszen miatta kell csúsztatni a Sólyomszem-sorozat munkálatait.

724
Sólyomszem
Forrás: Marvel Studios

Úgy tűnik, hogy Hailee Steinfeld elfoglaltsága még mindig komoly fejtörést okoz a Marvelnek, hiszen miatta kell csúsztatni a Sólyomszem-sorozat munkálatait.

Az már korábban kiderült, hogy a San Diego-i Comic-Conon megerősített Sólyomszem-sorozat bemutatóját elnapolják, miután az egyik főszereplőt alakító színész egy másik projekt miatt nem tudja időben elkezdeni a forgatást, noha hivatalosan a Marvel Studios nem foglalt állás a témában, így azt sem tudni, hogy pontosan mi áll a döntés mögött. Azt azonban kizárhatjuk, hogy Jeremy Renner magánéleti problémái játszottak volna szerepet benne. Sokkal valószínűbb, hogy a Kate Bishop karakter szerepére kiszemelt Hailee Steinfeld-del még mindig nem tudtak megegyezni.

Nem olyan rég kiderült, hogy a sorozat vezetheti fel majd Trickshot-ot is, most azonban az MCU Cosmic oldal értesülései szerint Kate Bishop szerepére több színésznőt is behívtak meghallgatásra, miután a szerepre eredetileg kiszemelt Steinfeld elfoglalt az Apple TV sorozata révén. Az ŰrDongó sztárja még mindig elsőszámú jelölt a Marvelnél, de egyre türelmetlenebbek, és lehet, hogy másnak ítélik oda a szerepet, ám azt nem tudni, hogy Steinfeld mellett kiket hallgattak még meg.

A Sólyomszem-sorozatot eredetileg 2021 őszén mutatták volna be, azonban ütemezési gond miatt lehet, hogy 2022-re csúszik a bemutató, bár ez még nem zárja ki azt, hogy a sorozatot elkezdjék forgatni, legalábbis ezt igazolja mostani hír is, hogy a Marvel nem szeretné megvárni Steinfeld sorozatát, mert ők már idén szeretnék leforgatni a jövő évi Disney+ sorozatot.

Télen mutatják be az első Disney+-os Marvel-sorozatot, mégpedig a WandaVision-t, amit eredetileg 2021 tavaszán láttunk volna, ám a stúdió néhány hónappal előbbre hozta a premiert.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események