Főoldal Filmek A Hangya és a Darázs: Kvantumánia stábjának szánt ajándék leplezte le a főgonoszát, hogy milyen külsőt kap Kang
Filmek

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia stábjának szánt ajándék leplezte le a főgonoszát, hogy milyen külsőt kap Kang

A kép alapján ez tényleg a nagy hódító Kang lesz a filmben.

527
A Hangya és a Darázs

Mint azt korábban már megtudtuk, hogy A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című film főgonosza nem más lesz, mint a hódító Kang, akivel a Loki című Disney+ sorozatban nyáron már találkozhattak a rajongók. Bár Kangnak több alakja is ismert a képregényekből, úgy tűnik, hogy a stábtagoknak szánt ajándék alapján Jonathan Majors által megformált főgonoszt először láthatjuk a karakter ismertebb jelmezében.

A sorozatban egy hódító Kang egyik variánsát mutatták be nekünk, és ő volt felelős, hogy játszottak az idősíkokkal. Sylvie döntése az volt, hogy megöli ezt a karaktert, ami Kang újjászületését jelenti a Multiverzumban, és a nemezis kicsit felhúzta magát, mert a variánsok háborúba mennek. Szó szerint a valóság sorsa forog kockán (végül is csak egy Hódító lehet), a kérdés már csak az, hogy arról a nagy hódítóról van szó, akitől mindenki retteg?

Jonathan Majors A Hangya és a Darázs folytatásában visszatér korábbi szerepében, bár még mindig nem tudjuk, melyik Kangot fogja alakítani. Elvégre a Loki egy alternatív valóságban egy másik Kangot ismertünk meg, de biztosak vagyunk benne, hogy a főgonosz kiteljesedik majd a 4. fázisban, ugyanakkor még mindig erősen kérdéses, hogy ő lehet-e a nagy főgonosz, vagy valaki másnak ágyaznak meg.

Múlt héten Peyton Reed rendező egy koncepciós tervvel jelentette be, véget ért a forgatás, aminek örömére megajándékoztak mindenkit a forgatáson. A stábnak szánt ajándékon vethetünk egy első pillantást erre a karakterre. Mint látható a lenti képen, Kang képregényhű megjelenést (kék arccal és mindennel együtt) kap, már amennyit látni lehet belőle a visszatükröződésből Scott Lang összetört sisakján. És ez nem sok jót ígér a szuperhősnek, hiszen Kang messze a legnagyobb fenyegetés, amivel a Hangya, Hope, Hank és Janet valaha is szembe nézett.

Egyelőre nem sokat tudni a film cselekményéről, azonban Evangeline Lilly (Hope van Dyne) nemrég a Collidernek adott interjújában dicsérte a film forgatókönyvét. “Annyira lenyűgözött a forgatókönyv. Jeff Loveness az új írónk a filmre. És még sosem dolgoztunk vele korábban” – mondta.

A harmadik részben fontos szerepet kap Cassie Lang is, akit ezúttal már Kathryn Newton fog életre kelteni, hiszen időközben Lang lánya felnőtt, s ez egyértelműen azt igazolja, hogy a Marvel a Fiatal Bosszúállókon dolgozik. Megerősítést kapott az is, hogy a Fantasztikus Négyes legendás ellenfele, Kang, a hódító lesz a hősök ellenfele, akit Jonathan Majors kelt majd életre a filmvásznon. Kang szintén többször összetűzésbe került a Fiatal Bosszúállók csoportjával. A címszereplők, a Hangya és a Darázs szerepében ezúttal is Paul Rudd és Evangeline Lilly lesz látható. Michael Douglas és Michelle Pfeiffer már korábban megerősítette, hogy ők is visszatérnek. A Loki fináléja után pedig már azt is tudjuk, Fullánk, az első rész főellensége is visszatér.

Peyton Reed rendezőtől és írótól a filmet 2023. július 28-án fogják bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.