A Hangya és a Darázs

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia rendező ezzel a nagyszerű képpel búcsúzik a forgatástól

Véget ért A Hangya 3. forgatása is, de majdnem 2 évet kell várni a premierre.

Emlékeztek még arra a kedves kis képre, amivel Peyton Reed rendező júliusban bejelentkezett A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című film forgatásáról? Nos, a rendező újabb képet osztott meg, ám ezúttal sokkal barátságosabb képet, s mellékesen azt is elárulta, hogy a héten befejeződött a trilógia harmadik rész forgatása.

Reed a Twitteren osztotta meg a bejelentést, miszerint “A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatása befejeződött!”. A direktortól azt is megtudtuk, hogy alig várja, hogy megmutathassa a rajongóknak, mire készült a csapat a folytatásban. De még mielőtt látnánk bármit is a következő nagy kalandból, kaptunk egy nagyszerű rajzot az egyik címszereplőről. A képen Hangya és a sisak tetején pedig Evangeline Lilly karakterek látható, azaz Darázs.

Egyelőre nem sokat tudni a film cselekményéről, azonban Evangeline Lilly (Hope van Dyne) nemrég a Collidernek adott interjújában dicsérte a film forgatókönyvét. “Annyira lenyűgözött a forgatókönyv. Jeff Loveness az új írónk a filmre. És még sosem dolgoztunk vele korábban” – mondta.

A harmadik részben fontos szerepet kap Cassie Lang is, akit ezúttal már Kathryn Newton fog életre kelteni, hiszen időközben Lang lánya felnőtt, s ez egyértelműen azt igazolja, hogy a Marvel a Fiatal Bosszúállókon dolgozik. Megerősítést kapott az is, hogy a Fantasztikus Négyes legendás ellenfele, Kang, a hódító lesz a hősök ellenfele, akit Jonathan Majors kelt majd életre a filmvásznon. Kang szintén többször összetűzésbe került a Fiatal Bosszúállók csoportjával. A címszereplők, a Hangya és a Darázs szerepében ezúttal is Paul Rudd és Evangeline Lilly lesz látható. Michael Douglas és Michelle Pfeiffer már korábban megerősítette, hogy ők is visszatérnek. A Loki fináléja után pedig már azt is tudjuk, Fullánk, az első rész főellensége is visszatér.

Peyton Reed rendezőtől és írótól a filmet 2023. július 28-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
12
Shares
Previous Article
A Gucci-ház

A Gucci-ház kritika

Next Article
Sólyomszem

Hailee Steinfeld elárulta, hogy Kate Bishop Thanos áldozatai között volna-e, akik elporladtak

Related Posts